Ervaringen

Hieronder volgen een aantal ervaringen magnetiseren van anderen die je voorgingen. Het geeft een indruk over mijn werkwijze en het resultaat. Uit privacyoverwegingen zijn de namen afgekort.

Hulp voor dochter met woedeuitbarstingen

Enkele jaren geleden zijn we met onze dochter bij Gerrit gekomen. Door problemen uit het verleden heeft/had ze moeite om haar emoties te reguleren. Dit kon zich uiten in woede uitbarstingen, waarbij ze zichzelf verloor en onbereikbaar werd.

Tijdens de behandelingen maakt Gerrit op een prettige manier contact: hij tast af en sluit bij haar aan, gebruikt humor, spreekt haar aan op bepaald gedrag.

Door zijn behandelingen zien we een veel rustiger kind, meer in balans, er zijn minder uitbarstingen en ze blijft bereikbaar.
Wanneer de spanning oploopt kunnen we contact zoeken met Gerrit, zodat hij haar direct kan helpen. Hierdoor worden uitbarstingen vermeden. Er is zo veel meer rust in huis.

We zijn blij dat Gerrit onze dochter op deze wijze kan helpen.

Mw. R.K.

Door fotobehandeling beter in zijn vel.

Sinds 2017 behandelt Gerrit Koelen mijn zoon van 9 jaar. Wij zijn hier heel erg tevreden over en zeer blij mee. Het is zo dat onze zoon een erg moeilijk start heeft gehad en daar nog steeds de naweeën van ondervindt. Hij was lange tijd erg druk en moeilijk tot niet te corrigeren. Kon agressieve buien hebben maakte een neerslachtige indruk. Het leek hem sociaal maar niet te lukken om aansluiting te vinden. Vaak werd hij gedreven door prikkels en impulsen. Gerrit heeft er d.m.v. fotobehandelingen voor gezorgd dat hij beter in zijn vel kwam te zitten. Hij werd rustiger, kon prikkels beter verwerken en vond hierdoor meer aansluiting met andere kinderen. Dit gaf hem zelfvertrouwen. Het is nu een jongen die heel goed te corrigeren is en hij is vrolijk. Af en toe steekt het oude gedrag nog wel eens de kop op en dan is het heel fijn dat je Gerrit altijd kunt appen. Wij zien dan onze zoon voor onze ogen rustig worden. Hij is ontzettend ten positieve veranderd. We hebben van alles geprobeerd en zijn na jaren lang zoeken dan ook heel dankbaar dat we Gerrit hebben gevonden.

Bedankt voor al je liefdevolle aandacht!

S.A.

Veel opgepropte emoties kwamen los.

In 2010 was ik helemaal op en had veel klachten zoals hoofdpijn, lusteloosheid, neerslachtig, angstig, onzeker, hyperventilatie  en lichamelijke spanningen.

Gerrit heeft mij behandeld voor deze klachten en daardoor kwamen veel opgepropte emoties los van jaren lang. Ook op afstand was hij er voor mij.  Het gaf mij daarna veel rust en mijn energie nam weer toe wat ik eigenlijk als nieuw beschouwde omdat ik dat niet kende. Ik kwam daardoor dichter bij mijzelf en kwam tot de ontdekking dat ik vast zat en aan mezelf moest gaan werken. Inmiddels zijn mijn klachten als goed verdwenen. Gerrit is een zeer vriendelijke en rustige man. Ik ben zo blij deze stap te hebben gemaakt en dit heb mee mogen maken!!

LvdV, Enschede

Gelijk al een stuk rust.

Ruim een jaar geleden werd mijn man plotseling ernstig ziek. Na een heftige periode, met veel zorgen waarbij ik maanden in een soort van overlevingsstand heb geleefd begonnen bij mij de klachten. Ik kreeg paniekaanvallen, was erg vermoeid, gejaagd, duizelig en had veel last van angsten. Ik kwam in de ziektewet.

Via een collega had ik al eens van Gerrit gehoord. Ik had nu het gevoel, ik moet naar hem toe.

Gerrit bracht me gelijk al een stuk rust. Het direct inzien dat deze klachten voortkwamen vanuit hyperventilatie. De ontspanning, die de eerste behandeling al gaf. De oefeningen die hij me meegaf, maar ook het feit dat ik hem altijd kon appen/bellen wanneer het even niet ging gaf mij veel rust.

Gaandeweg kreeg ik steeds weer meer energie en kon ik tijdens zijn behandeling steeds sneller in ontspanning komen en mijn ademhaling ‘omlaag’ krijgen.

Ik werd weer vrolijker/positiever en begon weer met reïntegreren op het werk. Inmiddels werk ik weer volledig en met mijn man gaat het gelukkig steeds beter. Een enkele keer speelt mijn hyperventilatie nog op, maar met de oefeningen/inzichten die ik van Gerrit heb geleerd kan ik het nu zelf onder controle houden en mezelf weer tot ontspanning brengen.

Gerrit heeft me echt door deze moeilijke periode heen geholpen en daar ben ik hem enorm dankbaar voor!

B.B. Enschede

Probeer het en ervaar het zelf!

Ik had in het verleden al eens een goede ervaring gehad met een magnetiseur. Ik was hier via een fysiotherapeut terecht gekomen, omdat ik lichamelijk, maar ook emotioneel helemaal vast zat. Dit heeft mij destijds heel goed geholpen om weer in de juiste energie te komen. Afgelopen jaar werd ik ziek en ik voelde zelf al dat dit niet zomaar over zou gaan, dat er meer aan de hand was en ik hier hulp bij nodig zou hebben. Toen bleek dat de magnetiseur waar ik in het verleden al eens was geweest, geen praktijk meer had, voelde ik me even verloren. Op internet ben ik gaan zoeken naar een andere magnetiseur en heb maar gewoon mijn gevoel gevolgd en zo ben ik bij Gerrit Koelen terecht gekomen.

Wat een aardige en betrokken man en ongelooflijk hoeveel moeite hij ervoor doet om je te helpen om je beter te gaan voelen. Mijn energie was helemaal op toen ik voor het eerst bij hem kwam en om mij zo goed mogelijk te ondersteunen spraken we naast de behandelingen tevens een vaste tijd af waarop hij mij ’s avonds op afstand zou ondersteunen. Dit heeft mij enorm geholpen en het fijne is dat hij tussen afspraken in, graag op de hoogte gehouden wil worden hoe het met je gaat. Dit getuigt van een enorme betrokkenheid, die ik niet eerder heb ervaren. Tijdens de behandeling voel je al dat je rustiger wordt, in je hoofd en in je lichaam, maar ook dat je je bewuster wordt van wat er zich in je afspeelt. Hij vindt het heel belangrijk om je verder te helpen in plaats van oneindig te behandelen en ik heb de behandelingen ook zo ervaren. Geen behandeling voelde hetzelfde, maar ik ontving wat ik op dat moment nodig had. Zelfs tijdens 1 afspraak bijna alleen maar gesproken over iets wat mij erg bezig hield en ik wat in vast dreigde te lopen. Gerrit is iemand met een gave en hier heel weloverwogen mee omgaat.

Normaal is het spreekwoord ‘ bij twijfel niet doen’ maar in dit geval, als u nog twijfelt: probeer het en ervaar het zelf!

M.K.

Wegnemen angst voor medische behandelingen

Onze zoon is twee jaar, wordt in september drie en heeft helaas inmiddels al vele ziekenhuisbezoeken en opnames gehad vanwege blaas- en nierproblemen. Doordat hij steeds meer begrijpt wat er met hem gebeurd, kweekt hij ook steeds meer angsten. Thuis moet hij, meerdere keren per dag, medische zorg hebben. Maar die zorg laat hij niet gemakkelijk meer toe. Ook het slapen gaat niet goed.

Via een vriendin komen we in contact met Gerrit. Tijdens de eerste ontmoeting hangt er al een bepaalde rust waardoor wij, als ouders, na het consult met een heel positief gevoel weggaan.

De behandelingen van Gerrit werpen z’n vruchten af. Onze zoon wordt minder angstig en laat de behandelingen, thuis, weer steeds beter toe. Ook het slapen gaat steeds beter! Doordat we Gerrit goed op de hoogte houden over hoe het met onze zoon gaat, kan Gerrit daar ook goed op inspelen met de behandelingen.

Op het moment van dit schrijven, zijn we een paar maanden onderweg en gaat het, naar omstandigheden, goed met onze zoon. De zorg thuis en in het ziekenhuis laat hij weer goed toe en ook het slapen gaat goed!
Uiteraard zijn wij, als ouders, Gerrit ontzettend dankbaar dat hij onze zoon weer rustig en kalm heeft gekregen…

Dhr. D.H., Glanerbrug

Verlichting artrose en hoofdpijn

Sinds een aantal jaar ben ik naar volle tevredenheid in behandeling bij Gerrit Koelen. Mijn artrose en hoofdpijnaanvallen heeft hij een behoorlijk stuk kunnen verlichten zodat ik minder last heb dan voorheen. Vaak merk ik snel verbetering als hij mij behandelt.

Ook mijn oude teckel met artrose heeft hij behandeld waardoor hij beter liep. Als deze erg zenuwachtig is weet hij hem vaak rustiger te krijgen.

Ik ben erg blij met de hulp en de verbeteringen die ik heb mogen ervaren.

Mw. M.D.,Zaandam

Hoogsensitief persoon weer in balans

Na een periode van het maken van tekeningen en schilderijen was ik wakker geworden. Ik was op zoek naar de connectie met mezelf en was het bewustwordingsproces vol aangegaan. In dit proces voelde ik me enorm eenzaam.

Vanaf het eerste consult met Gerrit voelde ik me gelijk op mijn gemak. Het voelde vertrouwd en ik had het gevoel dat ik alles kon uitspreken zonder veroordeeld te worden. Gerrit is een vriendelijke man, heeft een open en kalmerende energie, is “down to earth” en alles behalve zweverig. Ik had het gevoel van thuis komen.

Ik ben een (HSP) hoogsensitief persoon en Gerrit heeft mij geholpen hoe ik hiermee kan omgaan.

Zijn persoonlijke consulten geven mij rust, energie, helderheid en een geborgen gevoel.
Gerrit helpt mij los te laten, waardoor ik weer stroom, in mijn kracht sta en weer in balans kom.
Met zijn hulp ben ik van mijn verslavingen af gekomen. Hierbij kan je denken aan verslavende medicatie, drugs en roken.

Zijn fotobehandelingen heb ik op een afgesproken tijd, zodat ik me daarop kan afstemmen en kan voelen wat het met mij doet.

Je kan hem altijd berichten met een vraag en hij staat altijd voor je klaar. Ik heb hem geadviseerd aan mijn vriendinnen en geef zijn naam altijd aan iemand door die daar behoefte aan heeft.

Inmiddels ken ik Gerrit al weer drie en een half jaar. Ik kan zeggen dat we een bijzondere connectie hebben. Ik ben Gerrit enorm dankbaar voor zijn prachtige werk, liefde en energie.

Mw. M.K.,Enschede

Hulp na reeks pijnlijke gebeurtenissen

Ik kom al een aantal jaren bij Gerrit in verband met spanningsklachten, hyperventilatie, angsten en somberheid na een reeks pijnlijke gebeurtenissen in mijn leven.

Ik heb Gerrit leren kennen als een rustige, lieve en betrouwbare man. Hij doet bij mij ook fotobehandeling en hij is er als ik hem nodig heb en brengt dan rust. Als hij denkt dat er medisch iets aan de hand is waarvoor je een arts zou moeten raadplegen, zegt hij dit tegen je. Hij heeft echt oog en aandacht voor wie je bent als persoon en praat ook met je over wat je bezighoudt. Hij helpt de de link tussen jouw psyche en lichamelijke klachten te snappen.

Ik zou hem zeker aanbevelen als je rond blijft lopen met klachten waarvoor de reguliere medische wetenschap geen oplossing heeft!

Mw. N.,Enschede

Hulp bij huilbuien en stress

Graag zou ik mijn ervaring willen delen hoe het is om behandeld te worden door Gerrit Koelen.

3 jaar geleden kwam ik bij hem terecht doordat ik een heftige relatie achter de rug had en hierdoor veel huilbuien en stress had. Door veel te praten en tips te krijgen hoe ik met bepaalde momenten en gevoelens moet om gaan, gaat het een stuk beter met mij!

Omdat ik een druk persoon ben en dagelijks veel stress ervaar ga ik nu nog steeds graag naar Gerrit.

Bedankt dat je mij hiermee altijd helpt!

Mw. S.B.

Angst om te praten bij vreemden

Via via ben ik bij Gerrit Koelen terecht gekomen. Mijn dochter heeft angst om te praten in vreemde situaties. Tevens liet ze weinig van haar zelf zien bij anderen. Thuis is er geen enkel probleem, ze is vrolijk en praat honderduit.

Gerrit heeft haar behandeld en nu een aantal maanden later heeft ze een hele grote groei doorgemaakt op sociaal emotioneel vlak. Ik heb haar recent voor het eerst haar naam horen zeggen in mijn bijzijn en dat lijkt heel normaal maar was voor haar bijzonder. Ook laat zij steeds meer van zich zelf zien en leren de mensen die wat meer op afstand zijn haar ook beter kennen.

Ik ben erg blij met de ontwikkeling die ze heeft doorgemaakt met hulp van Gerrit. Ze heeft steeds minder ondersteuning nodig maar mocht het nodig zijn kunnen we zo weer bij Gerrit terecht. Fijn dat iemand met zoveel passie mijn dochter heeft kunnen helpen en ondersteunen.

Heel erg bedankt!

Mw. P.K., Enschede

Zeer dankbaar voor de onbaatzuchtige loyaliteit van Gerrit

Eind 2009 ben ik (27 destijds) met Gerrit in contact gekomen nadat mijn leven meerduidig verwoest was. Ik was alles kwijtgeraakt in 1 week tijd; mijn langdurige relatie, mijn vaste baan, mijn koopwoning, mijn eigenwaarde, kortom mijn bestaan. Daarbij opgeteld mijn traumatische jeugd kampte ik nu met een dubbele trauma waar ik mee moest leren leven.

Gerrit was voor mij de vertrouwenspersoon waar ik alles aan kwijt kon, écht naar mij luisterde en mij zonder enige baatzucht direct ging helpen. Ik had helemaal niks en niemand meer voor mijn gevoel, maar híj was er voor mij.

Anno 2018 is hij er nog steeds voor mij en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor.
Ik verval kennelijk in superlatieven maar Gerrit is voor mij een buitengewone held met buitengewone gaven die in mijn optiek wereldwijd en op andere planeten erkenning zou moeten verdienen.

Buitengewoon bedankt Gerrit! Ik zal er op mijn manier ook altijd voor jou zijn.

Dhr. RW, Amsterdam

Spannning weggenomen door fotobehandeling

Na driekwart jaar pijn in mijn schouder, een dikke arm en verdikking in beide benen met heel veel onderzoeken en doktersbezoeken ben ik op zoek gegaan via internet naar een magnetiseur. Geen enkele arts wist wat er met me aan de hand was, daar werd ik heel moe en onzeker van en de pijn beperkte mij in mijn dagelijks leven.

Ik ben zeker niet zweverig en zocht iemand met een uitstraling waar ik een goed gevoel bij had. Toen ik de foto van Gerrit zag heb ik hem gebeld. Hij vroeg mij een foto te mailen, omdat ik helemaal uit West Friesland kom, wilde hij via mijn foto kijken of het zin had om te komen, omdat het anders zonde van de reis en de tijd zou zijn. Dit klonk al heel positief.

Inmiddels was ik bereid om zelfs naar het buitenland te gaan, als iemand mij maar kon helpen. Gelukkig mocht ik komen en nam Gerrit alle tijd voor een gesprek en heeft hij mij meteen behandeld. Hij zou mij i.v.m. de afstand iedere dag via mijn foto behandelen. Dat klinkt raar, maar het werkte.

Hij heeft mij vaak van de pijn afgeholpen. Ook hebben we iedere week telefonisch contact.
Ik was aardig overspannen en Gerrit heeft door zijn behandelingen de spanning uit mijn lichaam gehaald.
Gerrit adviseerde mij ook om op medisch gebied verder te zoeken.

Uiteindelijk heb ik de diagnose frosen shoulder, versleten nek en rugwervels en lipoedeem gekregen.
Met bijbehorende therapie en zeker met de behandelingen van Gerrit gaat het nu steeds beter.

Gerrit is erg meelevend en een rustgevend persoon. Ik ben heel blij dat ik bij hem ben terechtgekomen.

Mw. R., West Friesland

Behandeling zoons en terloops ook moeder

Wij zijn nu een aantal maanden in behandeling met onze zoon. Na een heftige tijd door ziekenhuisopname enz. sliep onze zoon zeer slecht en werd zijn gedrag overdag erg boos en gefrustreerd.

Wij kwamen in contact met Gerrit. Bij onze eerste afspraak had ik ook mijn moeder meegenomen. Tijdens het gesprek vroeg Gerrit aan mijn moeder of ze niet vreselijk last had van de pijn in haar nek/ schouders. Mijn moeder had door de ziekenhuis opname van onze zoon veel stress gehad en had hierdoor een bepaald trekje met haar kaak. Gerrit behandelde mijn moeder en mijn moeder heeft de klachten niet weer gehad.

Met onze zoon behandelt Gerrit hem wanneer hij erg onrustig is, en gaat hoofdbonken of zichzelf slaat naar zijn hoofd. Hij behandelt hem dan op afstand met een foto van hem. We zien hem dan rustiger worden. Hij is sinds we bij Gerrit in behandeling zijn een stuk rustiger geworden. Wanneer we een onrustige nacht achter de rug hebben voelt Gerrit dit bijzonder maar waar aan.

Onze jongste zoon van nog geen 8 weken oud laten we ook door Gerrit behandelen. Hij heeft erge buikkrampjes en dit is al aanzienlijk minder geworden. Een hele bijzondere gave van een bijzonder fijne man!

Mevr A.O., Nijverdal

Afspraak met scepsis

Een vriendin had me je naam gezegd en na weken zei ze: “Heb je Gerrit nou nog niet gebeld, ‘t is toch wat!”.
In het verleden had ik wel eens in troebel water gevist, daar had ik dus absoluut geen zin in. Een afspraak gemaakt met de nodige scepsis, wat ik zag was een gewone man zonder poespas of droosjes en recht voor zijn raap, net wat ik nodig had.

Geweldig jouw gave en rust, ik hoefde vaak niks te zeggen en je was me dan al voor. Niks hocus pocus, duidelijkheid. Dingen waar ik behoorlijk mee zat, heb je in een goed licht gezet, zodat ik er redelijk mee om kan gaan.

Ik denk dat mensen, die echt iets hebben, de stoute schoenen aan moeten trekken en er wat mee doen.

Wees niet zo bescheiden, die gave mag niet verloren gaan.

Dank je Gerrit, mijn vertrouwen heb je.

Mevr C.

Hulp bij angstdepressie

Middels deze onderstaande uitéénzetting wil ik u vertellen wat het effect is geweest van mijn behandeling bij Gerrit Koelen.

Sedert een periode ben ik in behandeling bij magnetiseur Gerrit Koelen. Mijn klachten waren angsten, in vaktermen wordt het aangeduid als angstneurose – angstdepressie en bijbehorende pschysomatische klachten.

Denk hierbij aan maag-darmklachten, duizelig, hartkloppingen, transpireren en nog enkele vervelende bijkomstigheden. Dit resulteerde in opname’s van enkele weken en de bijbehorende therapieën. Van deze angsten heb ik al jaren last en heeft mijn leven compleet op de kop gezet. De baan ben ik er door verloren en een W.A.O status was het enige wat mij reste.

De therapieën hebben wel inzicht gegeven in wat er met je gebeurt maar nog steeds was de deur uitgaan een groot probleem en zorgde er voor dat ik in een sociaal isolement ben terecht gekomen. Met alle gevolgen van dien. Vrienden en kennissen vallen weg en begrijpen niet hoe ingrijpend het is om met deze problemen om te gaan. U moet zich voorstellen dat mijn problemen er niet van de ene op de andere dag er waren, nee dat is een proces geweest van enkele jaren. Kortom, het was geen leven meer maar overleven.

Een goede vriendin van mij wees mij op magnetiseur Gerrit Koelen. Ik moet zeggen dat ik in het begin sceptisch was en het heeft een tijdje geduurd voor dat ik het initiatief nam om Gerrit te bellen. Na een goed intake gesprek waarin Gerrit alle tijd neemt, een analyse maakt, en een behandelplan met je doorneemt is het tot een afspraak gekomen.

We zijn nu verder in de tijd en ik kan zeggen dat ik een flink eind ben opgeschoten. Gerrit heeft met zijn specifieke eigenschappen mij een eind op weg geholpen. Auto rijden kan weer en het op bezoek gaan bij familie gaat stukken beter. Ik ben sterker en heb meer vertrouwen. Natuurlijk ben ik er niet in zijn geheel van af, dat zou ook een onterecht uitgangspunt zijn, maar de behandelingen bij Gerrit hebben zeker hun doel niet voor bij geschoten. Mijn ervaringen in de praktijk waren en zijn uniek. De rust die Gerrit bij mij kan creëren middels hand oplegging is héél bijzonder en hebben een enorm effect op mijn totale gesteldheid. De energie die er vrij komt en de warmte van het gesproken woord hebben een helende werking. Verwondering, ja vaak en regelmatig. Ik, als nuchter denkend mens ben van de behandeling overtuigd geraakt en kan een ieder het adviseren.

Een dankbare cliënt.

Dhr. L.

Wegnemen van onrust

Ruim tien jaar geleden kwam ik in contact met Gerrit Koelen. Dit was tijdens een intensieve periode in mijn leven waar ik het zowel privé als op mijn werk er een situatie was ontstaan waar ik als persoon weinig invloed op had maar het me wel erg veel energie koste. Mijn man was zwaar overspannen en in het team waar ik werkte liep het niet op rolletjes. Ikzelf had alles duidelijk en helder maar mijn omgeving zorgde ervoor dat ik erg veel spanning en zorgen had die zich uitte in vermoeidheid, rugklachten en regelmatig “ziek”.
Aan hulp van een psycholoog had ik persoonlijk niet veel, vandaar dat ik het zocht in de alternatieve sfeer. Ik moet zeggen, dat is me tot op de dag van vandaag, erg goed bevallen.

Gerrit is een man die mij rustig kan maken waardoor ik weer grip krijg op situaties. Ik weer rationeel kan denken en daardoor ik de juiste beslissingen kan nemen. Hij geeft me tevens energie waardoor ik weer de kracht heb, dat te ondernemen wat nodig is.
Als het goed met me gaat, en dat gaat het gelukkig, zie ik hem een tijdje niet. Voel ik onrust, vermoeidheid en spanning komen, door welke situatie ook, dan is hij er voor mij. Zijn behandelingen zijn niet zweverig of angstig. Ik zie hem al een man met een hele speciale gave, die niet tastbaar is maar wel werkt en waar ik gebruik van mag maken.

Mw. R.

Fotobehandeling brandwonden

Als mensen in mijn omgeving klachten hebben waar ze geen raad mee weten en het zo eens aan mij vragen, wat ermee te moeten, dan antwoord ik vaak met de opmerking “Ik zal het eens aan Gerrit Koelen vragen”. De vraag die daarop komt is, wat doet hij dan?
Ja, hoe leg je dat uit. Hij is magnetiseur, geeft bijvoorbeeld energie, door middel van zijn handen op je schouders te leggen. Haalt pijn weg en kan je rustig maken als je erg veel spanning bij je hebt. Het is raar mij hij kan je precies vertellen waar je pijn hebt en waar het vaak vandaan komt.

Zoals hij zelf zegt, hij kan het zelf voelen en daardoor behandelen. Dat doet hij persoonlijk maar ook via een foto. Zo heeft Gerrit via een foto een familielid van mij behandeld na de vuurwerkramp in Enschede. Deze man was voor 40% verbrand. Had erg diepe brandwonden op zijn benen en door de rook veel long en ademhalingsmoeilijkheden. Ik had erg met hem te doen en heb de hulp van Gerrit ingeroepen. Als familie sta je machteloos en is alle hoop gevestigd op de medici. De overlevingskansen waren klein.

Toch heeft hij het gehaald en na drie maanden IC/ziekenhuis werd hij overgebracht naar een revalidatiecentrum. Daar was men verbaast over de genezing van zijn wonden. Het zag er zo mooi en op een klein plekje na, heel uit. Ondanks de afstand, het niet weten van Gerrits bestaan en behandelingen, heeft hij deze man kunnen helpen. Door hem van pijn te verlichten, rustiger maken en voor mij een onverklaarbare genezingkracht te geven waardoor zijn diepe brandwonden konden genezen. Verklaarbaar is het niet maar het heeft in dit geval zeker ook zichtbaar geholpen.

Hier ben ik Gerrit nog altijd dankbaar voor.

Mevr. I.R.

Toch meer tussen hemel en aarde

De eerste keer ging ik uit nieuwsgierigheid naar de “zweverigheidsfactor” met iemand mee. Ik zat vanuit een bankje op afstand kritisch en zeer sceptisch te kijken en verwachtte dat er hooguit een opmerking zou komen over mijn onderrug. En dat leek mij op zich niet zo’n “ bijzondere prestatie”.
Echter, Gerrit bracht niet alleen mijn onderrug ter sprake, maar ook mijn nek- en schouderklachten. Bij ons vertrek merkte hij terloops op dat het goed zou zijn dat ik dingen die in mijn verleden waren gebeurd een plaatsje zou geven, want wanneer ik 2 kinderen had, dan zou ik daar weinig tijd voor over hebben. Ik had er in die tijd alles voor willen wedden dat ik nooit kinderen zou krijgen. De gedachte alleen al ….
Enkele weken later kon ik me ineens dingen herinneren die circa 16 jaar daarvoor hadden plaatsgevonden. Het rare was dat ik me niet alleen de situatie kon herinneren, maar ook de emoties die ik daarbij gevoeld had. Deze kwamen in alle hevigheid omhoog. Ik ben van deze ervaring een paar dagen van slag geweest.

Inmiddels zijn we bijna 8 jaar verder, heb ik 2 kinderen en kom ik nog steeds regelmatig terug voor behandeling. Wanneer mijn nek en rug opspelen weet ik Gerrit te vinden, maar zeker ook wanneer ik onrustig ben. Ook op afstand weet Gerrit je te behandelen. De zere plekken worden warm en de klachten verminderen al gauw of gaan weg.

Toen de kinderen nog baby’s waren heb ik erg vaak gebeld wanneer zij last hadden van buikkrampjes. Het duurde niet lang na zo’n gesprek of de kinderen werden rustig (en ikzelf ook).

Wat een magnetiseur precies doet is niet helemaal uit te leggen. Je moet het zelf ervaren (waarbij je zult merken dat het absoluut niet zweverig is).
Ik kan echter velen aanraden eens een oriënterend gesprek aan te gaan. Je zult baat hebben bij de behandelingen.

Mw. A.O.

Weer zien wie de echte ik was

Door overlijden van een paar van mijn familieleden die mij heel dierbaar waren, ben ik mijzelf verloren ik wist geen raad meer met mijn emoties was altijd moe en had geen vertrouwen meer in mijn mede mens.

Een familielid van mij adviseerde mij om eens naar Gerrit koelen te gaan zij had er al ervaring mee en had mij deze ook uitgelegd , ik had zoiets van het zal allemaal wel .

Ik moet zoiets eerst zelf mee hebben gemaakt wilde ik het geloven , dus ben eens mee gegaan met het idee van BAAT HET NIET SCHAADT HET NIET!!!!

Dus ben meegegaan, ik werd direct door Gerrit eens geconfronteerd met mijzelf ben hier vreselijk van geschrokken hij liet me binnen een paar minuten weer even zien wie de echte ik was.

Hier schrok ik wel van, toch ben ik vaker gegaan en Gerrit gaf mij in de loop van de tijd mijn emoties weer terug liet me zien dat ik ze wel mocht tonen ,gaf mij rust en niet te vergeten hij gaf mij mijn zelfvertrouwen weer terug KORTOM OM IK BEN MIJZELF WEER.

Gerrit bedankt dat je me wilt behandelen.
Ik ben mede namens jouw weer een gelukkig mens

Mw. K.L.