Ervaringen

Hier volgen een aantal ervaringen van cliënten welke een indruk geven over mijn werkwijze. Uit privacyoverwegingen zijn de namen steeds afgekort, maar voor navraag kunt u bij mij het telefoonnummer van deze cliënten opvragen.

Zeer dankbaar voor de onbaatzuchtige loyaliteit van Gerrit

Eind 2009 ben ik (27 destijds) met Gerrit in contact gekomen nadat mijn leven meerduidig verwoest was. Ik was alles kwijtgeraakt in 1 week tijd; mijn langdurige relatie, mijn vaste baan, mijn koopwoning, mijn eigenwaarde, kortom mijn bestaan. Daarbij opgeteld mijn traumatische jeugd kampte ik nu met een dubbele trauma waar ik mee moest leren leven.

Gerrit was voor mij de vertrouwenspersoon waar ik alles aan kwijt kon, écht naar mij luisterde en mij zonder enige baatzucht direct ging helpen. Ik had helemaal niks en niemand meer voor mijn gevoel, maar híj was er voor mij.

Anno 2018 is hij er nog steeds voor mij en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor.
Ik verval kennelijk in superlatieven maar Gerrit is voor mij een buitengewone held met buitengewone gaven die in mijn optiek wereldwijd en op andere planeten erkenning zou moeten verdienen.

Buitengewoon bedankt Gerrit! Ik zal er op mijn manier ook altijd voor jou zijn.

Dhr. RW, Amsterdam

Spannning weggenomen door fotobehandeling

Na driekwart jaar pijn in mijn schouder, een dikke arm en verdikking in beide benen met heel veel onderzoeken en doktersbezoeken ben ik op zoek gegaan via internet naar een magnetiseur. Geen enkele arts wist wat er met me aan de hand was, daar werd ik heel moe en onzeker van en de pijn beperkte mij in mijn dagelijks leven.

Ik ben zeker niet zweverig en zocht iemand met een uitstraling waar ik een goed gevoel bij had. Toen ik de foto van Gerrit zag heb ik hem gebeld. Hij vroeg mij een foto te mailen, omdat ik helemaal uit West Friesland kom, wilde hij via mijn foto kijken of het zin had om te komen, omdat het anders zonde van de reis en de tijd zou zijn. Dit klonk al heel positief.

Inmiddels was ik bereid om zelfs naar het buitenland te gaan, als iemand mij maar kon helpen. Gelukkig mocht ik komen en nam Gerrit alle tijd voor een gesprek en heeft hij mij meteen behandeld. Hij zou mij i.v.m. de afstand iedere dag via mijn foto behandelen. Dat klinkt raar, maar het werkte.

Hij heeft mij vaak van de pijn afgeholpen. Ook hebben we iedere week telefonisch contact.
Ik was aardig overspannen en Gerrit heeft door zijn behandelingen de spanning uit mijn lichaam gehaald.
Gerrit adviseerde mij ook om op medisch gebied verder te zoeken.

Uiteindelijk heb ik de diagnose frosen shoulder, versleten nek en rugwervels en lipoedeem gekregen.
Met bijbehorende therapie en zeker met de behandelingen van Gerrit gaat het nu steeds beter.

Gerrit is erg meelevend en een rustgevend persoon. Ik ben heel blij dat ik bij hem ben terechtgekomen.

Mw. R., West Friesland

Behandeling zoons en terloops ook moeder

Wij zijn nu een aantal maanden in behandeling met onze zoon. Na een heftige tijd door ziekenhuisopname enz. sliep onze zoon zeer slecht en werd zijn gedrag overdag erg boos en gefrustreerd.

Wij kwamen in contact met Gerrit. Bij onze eerste afspraak had ik ook mijn moeder meegenomen. Tijdens het gesprek vroeg Gerrit aan mijn moeder of ze niet vreselijk last had van de pijn in haar nek/ schouders. Mijn moeder had door de ziekenhuis opname van onze zoon veel stress gehad en had hierdoor een bepaald trekje met haar kaak. Gerrit behandelde mijn moeder en mijn moeder heeft de klachten niet weer gehad.

Met onze zoon behandelt Gerrit hem wanneer hij erg onrustig is, en gaat hoofdbonken of zichzelf slaat naar zijn hoofd. Hij behandelt hem dan op afstand met een foto van hem. We zien hem dan rustiger worden. Hij is sinds we bij Gerrit in behandeling zijn een stuk rustiger geworden. Wanneer we een onrustige nacht achter de rug hebben voelt Gerrit dit bijzonder maar waar aan.

Onze jongste zoon van nog geen 8 weken oud laten we ook door Gerrit behandelen. Hij heeft erge buikkrampjes en dit is al aanzienlijk minder geworden. Een hele bijzondere gave van een bijzonder fijne man!

Mevr A.O., Nijverdal

Afspraak met scepsis

Een vriendin had me je naam gezegd en na weken zei ze: “Heb je Gerrit nou nog niet gebeld, ‘t is toch wat!”.
In het verleden had ik wel eens in troebel water gevist, daar had ik dus absoluut geen zin in. Een afspraak gemaakt met de nodige scepsis, wat ik zag was een gewone man zonder poespas of droosjes en recht voor zijn raap, net wat ik nodig had.

Geweldig jouw gave en rust, ik hoefde vaak niks te zeggen en je was me dan al voor. Niks hocus pocus, duidelijkheid. Dingen waar ik behoorlijk mee zat, heb je in een goed licht gezet, zodat ik er redelijk mee om kan gaan.

Ik denk dat mensen, die echt iets hebben, de stoute schoenen aan moeten trekken en er wat mee doen.

Wees niet zo bescheiden, die gave mag niet verloren gaan.

Dank je Gerrit, mijn vertrouwen heb je.

Mevr C.

Hulp bij angstdepressie

Middels deze onderstaande uitéénzetting wil ik u vertellen wat het effect is geweest van mijn behandeling bij Gerrit Koelen.

Sedert een periode ben ik in behandeling bij magnetiseur Gerrit Koelen. Mijn klachten waren angsten, in vaktermen wordt het aangeduid als angstneurose – angstdepressie en bijbehorende pschysomatische klachten.

Denk hierbij aan maag-darmklachten, duizelig, hartkloppingen, transpireren en nog enkele vervelende bijkomstigheden. Dit resulteerde in opname’s van enkele weken en de bijbehorende therapieën. Van deze angsten heb ik al jaren last en heeft mijn leven compleet op de kop gezet. De baan ben ik er door verloren en een W.A.O status was het enige wat mij reste.

De therapieën hebben wel inzicht gegeven in wat er met je gebeurt maar nog steeds was de deur uitgaan een groot probleem en zorgde er voor dat ik in een sociaal isolement ben terecht gekomen. Met alle gevolgen van dien. Vrienden en kennissen vallen weg en begrijpen niet hoe ingrijpend het is om met deze problemen om te gaan. U moet zich voorstellen dat mijn problemen er niet van de ene op de andere dag er waren, nee dat is een proces geweest van enkele jaren. Kortom, het was geen leven meer maar overleven.

Een goede vriendin van mij wees mij op magnetiseur Gerrit Koelen. Ik moet zeggen dat ik in het begin sceptisch was en het heeft een tijdje geduurd voor dat ik het initiatief nam om Gerrit te bellen. Na een goed intake gesprek waarin Gerrit alle tijd neemt, een analyse maakt, en een behandelplan met je doorneemt is het tot een afspraak gekomen.

We zijn nu verder in de tijd en ik kan zeggen dat ik een flink eind ben opgeschoten. Gerrit heeft met zijn specifieke eigenschappen mij een eind op weg geholpen. Auto rijden kan weer en het op bezoek gaan bij familie gaat stukken beter. Ik ben sterker en heb meer vertrouwen. Natuurlijk ben ik er niet in zijn geheel van af, dat zou ook een onterecht uitgangspunt zijn, maar de behandelingen bij Gerrit hebben zeker hun doel niet voor bij geschoten. Mijn ervaringen in de praktijk waren en zijn uniek. De rust die Gerrit bij mij kan creëren middels hand oplegging is héél bijzonder en hebben een enorm effect op mijn totale gesteldheid. De energie die er vrij komt en de warmte van het gesproken woord hebben een helende werking. Verwondering, ja vaak en regelmatig. Ik, als nuchter denkend mens ben van de behandeling overtuigd geraakt en kan een ieder het adviseren.

Een dankbare cliënt.

Dhr. L.

Wegnemen van onrust

Ruim tien jaar geleden kwam ik in contact met Gerrit Koelen. Dit was tijdens een intensieve periode in mijn leven waar ik het zowel privé als op mijn werk er een situatie was ontstaan waar ik als persoon weinig invloed op had maar het me wel erg veel energie koste. Mijn man was zwaar overspannen en in het team waar ik werkte liep het niet op rolletjes. Ikzelf had alles duidelijk en helder maar mijn omgeving zorgde ervoor dat ik erg veel spanning en zorgen had die zich uitte in vermoeidheid, rugklachten en regelmatig “ziek”.
Aan hulp van een psycholoog had ik persoonlijk niet veel, vandaar dat ik het zocht in de alternatieve sfeer. Ik moet zeggen, dat is me tot op de dag van vandaag, erg goed bevallen.

Gerrit is een man die mij rustig kan maken waardoor ik weer grip krijg op situaties. Ik weer rationeel kan denken en daardoor ik de juiste beslissingen kan nemen. Hij geeft me tevens energie waardoor ik weer de kracht heb, dat te ondernemen wat nodig is.
Als het goed met me gaat, en dat gaat het gelukkig, zie ik hem een tijdje niet. Voel ik onrust, vermoeidheid en spanning komen, door welke situatie ook, dan is hij er voor mij. Zijn behandelingen zijn niet zweverig of angstig. Ik zie hem al een man met een hele speciale gave, die niet tastbaar is maar wel werkt en waar ik gebruik van mag maken.

Mw. R.

Fotobehandeling brandwonden

Als mensen in mijn omgeving klachten hebben waar ze geen raad mee weten en het zo eens aan mij vragen, wat ermee te moeten, dan antwoord ik vaak met de opmerking “Ik zal het eens aan Gerrit Koelen vragen”. De vraag die daarop komt is, wat doet hij dan?
Ja, hoe leg je dat uit. Hij is magnetiseur, geeft bijvoorbeeld energie, door middel van zijn handen op je schouders te leggen. Haalt pijn weg en kan je rustig maken als je erg veel spanning bij je hebt. Het is raar mij hij kan je precies vertellen waar je pijn hebt en waar het vaak vandaan komt.

Zoals hij zelf zegt, hij kan het zelf voelen en daardoor behandelen. Dat doet hij persoonlijk maar ook via een foto. Zo heeft Gerrit via een foto een familielid van mij behandeld na de vuurwerkramp in Enschede. Deze man was voor 40% verbrand. Had erg diepe brandwonden op zijn benen en door de rook veel long en ademhalingsmoeilijkheden. Ik had erg met hem te doen en heb de hulp van Gerrit ingeroepen. Als familie sta je machteloos en is alle hoop gevestigd op de medici. De overlevingskansen waren klein.

Toch heeft hij het gehaald en na drie maanden IC/ziekenhuis werd hij overgebracht naar een revalidatiecentrum. Daar was men verbaast over de genezing van zijn wonden. Het zag er zo mooi en op een klein plekje na, heel uit. Ondanks de afstand, het niet weten van Gerrits bestaan en behandelingen, heeft hij deze man kunnen helpen. Door hem van pijn te verlichten, rustiger maken en voor mij een onverklaarbare genezingkracht te geven waardoor zijn diepe brandwonden konden genezen. Verklaarbaar is het niet maar het heeft in dit geval zeker ook zichtbaar geholpen.

Hier ben ik Gerrit nog altijd dankbaar voor.

Mevr. I.R.

Er is dus toch toch meer tussen hemel en aarde

De eerste keer ging ik uit nieuwsgierigheid naar de “zweverigheidsfactor” met iemand mee. Ik zat vanuit een bankje op afstand kritisch en zeer sceptisch te kijken en verwachtte dat er hooguit een opmerking zou komen over mijn onderrug. En dat leek mij op zich niet zo’n “ bijzondere prestatie”.
Echter, Gerrit bracht niet alleen mijn onderrug ter sprake, maar ook mijn nek- en schouderklachten. Bij ons vertrek merkte hij terloops op dat het goed zou zijn dat ik dingen die in mijn verleden waren gebeurd een plaatsje zou geven, want wanneer ik 2 kinderen had, dan zou ik daar weinig tijd voor over hebben. Ik had er in die tijd alles voor willen wedden dat ik nooit kinderen zou krijgen. De gedachte alleen al ….
Enkele weken later kon ik me ineens dingen herinneren die circa 16 jaar daarvoor hadden plaatsgevonden. Het rare was dat ik me niet alleen de situatie kon herinneren, maar ook de emoties die ik daarbij gevoeld had. Deze kwamen in alle hevigheid omhoog. Ik ben van deze ervaring een paar dagen van slag geweest.

Inmiddels zijn we bijna 8 jaar verder, heb ik 2 kinderen en kom ik nog steeds regelmatig terug voor behandeling. Wanneer mijn nek en rug opspelen weet ik Gerrit te vinden, maar zeker ook wanneer ik onrustig ben. Ook op afstand weet Gerrit je te behandelen. De zere plekken worden warm en de klachten verminderen al gauw of gaan weg.

Toen de kinderen nog baby’s waren heb ik erg vaak gebeld wanneer zij last hadden van buikkrampjes. Het duurde niet lang na zo’n gesprek of de kinderen werden rustig (en ikzelf ook).

Wat een magnetiseur precies doet is niet helemaal uit te leggen. Je moet het zelf ervaren (waarbij je zult merken dat het absoluut niet zweverig is).
Ik kan echter velen aanraden eens een oriënterend gesprek aan te gaan. Je zult baat hebben bij de behandelingen.

Mw. A.O.

Hij liet weer even zien wie de echte ik was

Door overlijden van een paar van mijn familieleden die mij heel dierbaar waren, ben ik mijzelf verloren ik wist geen raad meer met mijn emoties was altijd moe en had geen vertrouwen meer in mijn mede mens.

Een familielid van mij adviseerde mij om eens naar Gerrit koelen te gaan zij had er al ervaring mee en had mij deze ook uitgelegd , ik had zoiets van het zal allemaal wel .

Ik moet zoiets eerst zelf mee hebben gemaakt wilde ik het geloven , dus ben eens mee gegaan met het idee van BAAT HET NIET SCHAADT HET NIET!!!!

Dus ben meegegaan, ik werd direct door Gerrit eens geconfronteerd met mijzelf ben hier vreselijk van geschrokken hij liet me binnen een paar minuten weer even zien wie de echte ik was.

Hier schrok ik wel van, toch ben ik vaker gegaan en Gerrit gaf mij in de loop van de tijd mijn emoties weer terug liet me zien dat ik ze wel mocht tonen ,gaf mij rust en niet te vergeten hij gaf mij mijn zelfvertrouwen weer terug KORTOM OM IK BEN MIJZELF WEER.

Gerrit bedankt dat je me wilt behandelen.
Ik ben mede namens jouw weer een gelukkig mens

Mw. K.L.

Niet alleen van acht tot vijf!

Vaak voel ik mij innerlijk erg onrustig door werkstress en onverwerkte zaken uit het verleden. Mijn innerlijke onrust is vaak in een behoorlijke onbalans. Mijn contact met Gerrit heeft die balans aanzienlijk verbeterd. Zelfs bij crisis “dippen” kan ik een beroep op hem doen al is het ‘s nachts. Dat laat zijn betrokkenheid zien met de medemens. Niet alleen van acht tot vijf!

Dat maakt Gerrit uniek voor hen,die een beroep op hem doen!

Dhr. S.

Schouderblessure, nierstenen en plankendrager

Ik kwam voor het eerst in contact met Gerrit Koelen toen mijn man voor een schouderblessure bij hem in behandeling was. Ik was best nieuwschierig hoe zo’n behandeling nou te werk ging en ben een keer met hem mee gegaan. Zelf heb ik in een korte tijd meerdere dierbaren verloren en heb ik nierstenen. Ik zat met mijn man in de behandelkamer en Gerrit behandelde hem.

Ondertussen keek Gerrit me af en toe aan en vertelde me dingen dat ik dacht… hmmm oké ik weet niet of ik dit leuk vind. Maar hij had wel gelijk, hij kon me dingen over mij vertellen dat ik tegen mijn man zei: hé daar heb jij het zeker met hem over gehad. Maar het tegendeel was waar.

Toen was ik aan de beurt voor een behandeling: Gerrit legde z’n handen op m’n nieren. Ik wist niet wat er gebeurde. Mijn nieren begonnen ineens zeer te doen terwijl ik daar al een tijdje geen pijn meer aan had gehad. Het is wonderlijkbaarlijk, ik voel me beter, functioneer beter.

Een tijdje geleden had mijn jongste dochter iets ingeslikt (een plankdragertje van een kast, vraag niet hoe ze dat gedaan heeft maar goed). Ik heb haar naar het ziekenhuis gebracht en na een x-foto bleek het in haar darmen te zitten. Het zou nog wel een dag of twee duren voordat het ding er uit zou zijn. We hebben Gerrit gebeld en gevraagd of hij er misschien iets mee kon. Nou, we geloofden onze ogen niet toen we zo’n 2,5 uur later ontdekten dat het ding er uit was.

Groeten,

Mw. A.J.

Angst voor de Angst

Na maanden van bezoeken aan huisartsen, ziekenhuis etc. Kwam ik erachter dat ik heel erg veel last had van hyperventilatie en angstaanvallen. Dit werd mij even leuk verteld in het ziekenhuis. Ja, en dan? Je weet wat je hebt, maar je probleem is niet opgelost het wordt alleen, maar erger. Ik kon op commando flauwvallen dacht elk moment van de dag dat ik dood ging.

Wat ga je op zo’n moment doen, je wil alle hulp wel aanpakken, maar is er hulp voor? Ja, naar een psycholoog. Daar ging ik dan ook trouw naar toe, maar ik voelde mij er helemaal niet thuis. De beste man zat op een hele andere golf lengte als ikzelf. Ik wist overigens zelf echt wel wat ik had: de angst voor de angst, maar hoe ga je dat oplossen?

Ik wist het echt niet meer, mijn toestand werd eigenlijk alleen maar slechter. Ik voelde mij nergens meer veilig zelfs niet in mijn eigen huis en bij mijn eigen familie. Ik wilde nog, maar 1 ding en dat was dood!

Ik kwam nergens meer zat alleen nog, maar thuis mijzelf gek te maken. Mijn ouders kenden Gerrit al langer en mijn moeder wist zich geen raad meer met mij. Zij heeft contact opgenomen met Gerrit en ik kon er de volgende dag al terecht.

Na heel veel zakdoeken verder ben ik rustig gaan praten met Gerrit. Voor mijn gevoel kon hij mij ook niet helpen, maar niks was minder waar!

Samen met Gerrit ben ik gaan knokken om er boven op te komen, en na heel veel diepe dalen is het uiteindelijk gelukt. De ene dag ging het beter dan de andere, maar het gevoel dat er iemand is die dag en nacht voor je klaar staat dat deed mij super goed. Het was voor mij op dat moment de zekerheid. Ik ging nergens heen zonder het telefoonnummer van Gerrit, als ik weer een aanval had belde ik hem gauw op, en hij wist mij er dan weer overheen te helpen.

Ik ging elke dag bij Gerrit langs dus dan weet u ongeveer hoe mijn toestand was, nu ga ik nog 1 keer in de maand! Ik weet nu wat mijn probleem is en ik kan er goed mee omgaan, mede dankzij Gerrit.

Ik ding kan ik u meegeven, denk niet het overkomt mij niet want dat dacht ik ook, maar dan is het heel fijn dat je hulp kunt krijgen van een super fijn mens met hele goede kwaliteiten. Mede dankzij Gerrit zijn hulp en zijn luisterend oor ben ik dit jaar afgestudeerd. Schroom niet en zoek contact met Gerrit.

Groet, Een blij mens

Mw. S.H.

Steun in de rug van een echte vriend

Ik ken Gerrit nu ruim 4 jaar. Ik ken hem vanuit de periode dat ik in scheiding lag en ik opnieuw verliefd geworden ben. Opeens moest ik heel veel dingen regelen, moest mijn kinderen een dak boven het hoofd zien te houden, was ik bezig met de verwerking van een heel heftig huwelijk en moest ook de gevoelens voor de nieuwe partner een plek zien te geven. Daarnaast vielen er ook verschillende dingen voor, waardoor ik vreselijk geraakt was en vaak ook erg van slag van was. Kortom, het is een zeer onrustige, verwarrende en bovenal moeilijke periode geweest, waarin Gerrit mij altijd terzijde heeft gestaan.
Zo’n heftige periode overstijg je niet zomaar, vandaar dat Gerrit mij nu nog steeds ondersteund, zij het wel minder intensief als in het begin.

Gerrit is iemand die er onvoorwaardelijk voor je is. Als ik bijvoorbeeld midden in de nacht zou bellen, dan is hij er voor mij. Natuurlijk bel ik niet voor ieder wisse wasje, dat wil ik ook niet. Maar als ik ergens in vast loop en echt niet meer weet hoe ik eruit moet komen, dan bel ik hem tijdens het telefonisch spreekuur dinsdagavond op en als het niet kan wachten tot dinsdagavond dan mail ik hem of sms ik hem.

Ik ben van nature een dromer. Ik ben ook erg spiritueel, maar dan ook teveel leven vanuit het hoofd en minder vanuit het hier en nu. Dat hier en nu is best wel lastig voor mij. Gerrit helpt me hierbij, door klare taal en duidelijk advies, maar daarbij altijd mijn eigen mening/gevoel heel latend.

Gerrit heeft ervoor gezorgd dat ik en mijn partner nu nog bij elkaar zijn, hij bracht als het ware Oost en West samen, zocht met ons naar een middenweg. Want als de eerste verliefdheid is verdwenen, kom je jezelf en elkaar pas tegen. Tel daar de problematiek van een samengesteld gezin bij op, dan kun je begrijpen dat een leven samen niet 1,2, 3 op rolletjes loopt. Het is fijn om daar dan samen met Gerrit over te kunnen praten.

Gerrit werkt op afstand met mijn foto. Dat gaat heel goed. Er komt dan een rust over mij heen en ben ik niet meer gejaagd. Langzaam aan komt er meer stabiliteit in mijn leven dat is heel fijn. Ik zet mijn stappen zelf, met Gerrit als steun in mijn rug.

Gerrit heeft mijn positief zelfbeeld erg bevorderd en houdt me tegelijkertijd een spiegel voor. Dat laatste is niet altijd fijn, maar wel noodzakelijk als je in het leven vooruit wilt.

Ik ben ontzettend blij met hem, hij is een ECHTE vriend!!!

Mw A. uit A.

Vakantie gevoel

Wat ben ik toch een bevoorrecht persoon om jullie te hebben mogen leren kennen. Half november kwam het bericht dat ik moest worden geopereerd, niet iets om te juigen. Gerrit zei ik help je er doorheen. En dat heeft hij gedaan zo grandioos.

Een week voor de ingreep had ik een serene rust over mij waar de huisgenoten nerveus van werden. Ik kan het alleen omschrijven als een vakantie gevoel.

Tijdens de operatie had ik een gevoel dat er een warme deken om mij heen lag. Na de operatie werd ik aan het infuus met erg veel pijnstilling gelegd, en had toen het gevoel nu even de kiezen op elkaar en er doorheen, s’morgens na veel discussie mocht het verband uit mijn buik, en met elk stukje wat eruit gehaald werd kwam de rust weer terug en werd de pijn minder, mijn vakantie gevoel was er weer.

Gerrit heeft mij op afstand zo geweldig bij gestaan, en door zware de momenten heen geloosd, dit is eigenlijk niet uit te leggen, dat moet je meegemaakt hebben.

Gerrit in een woord omschreven je bent een kanjer.

Groeten,
S.

Mw. S.N.

Verleden met sexueel misbruik en anorexia

Al jaren ben ik aan het worstelen met mijzelf. Al verschillende therapieen en gesprekken gehad met psychologen, maar altijd een onvoldaan gevoel erbij. Er was eigenlijk niemand die door mijn blokkade heen kon breken, een beschermingsmuurtje die ik om mezelf heen had gebouwd, om maar niet te hoeven voelen hoe ellendig ik me voel. En ik ging maar door en deed maar wat…

Mijn zusje zei op een gegeven moment tegen mij; misschien is Gerrit Koelen wat voor jou? Hij heeft bij verschillende mensen in mijn omgeving veel kunnen bereiken en veel betekend. Dus er maar een telefoontje aan gewaagd.

Al vanaf de 1e keer dat ik Gerrit ontmoette, voelde het goed! Eindelijk iemand die door de muur heen komt, die in mijn warboel van gedachten en emoties, mij een helpende hand aan reikt, en zorgt voor veel helderheid en beter omgaan met mezelf.

Ik ben er nog lang niet, en het valt mij erg zwaar met mezelf geconfronteerd te worden, maar altijd is daar Gerrit, die je even bemoedigend toespreekt, die zorgt voor een stuk rust en positieve gevoelens, die ervoor zorgt dat ik door kan gaan, met het terug vinden van mezelf….dat zorgt voor een beetje licht aan het eind van de tunnel….

Gerrit is voor mij meer dan zomaar een magnetiseur; Gerrit is ook een vriend, een steun en iemand voor wie ik enorme waardering heb!!!

Mw. L.

Argwanende man is overtuigd

Zoals ik in een eerdere ervaring al eens schreef: Mens of dier maakt niet uit Gerrit kan er wat mee.

Ik heb een man die erg argwanend tegen over alles wat vreemd is staat. Maar na gisteren heeft hij gemerkt en gezien dat er meer is tussen hemel en aarde.

Ik zelf word al een jaar lang begeleid eerst door Gerrit en nu door Barbara met een ongelooflijk resultaat, kan het wel van de daken schreeuwen ben van een hel in de hemel gekomen, ongelooflijk wat voel ik mij goed.

Gerrit begeleid al een tijdje onze hond Scotty met zijn vreselijk verleden, maar gisteren kwam Gerrit bij ons thuis om het gedrag is thuis te zien. En mijn vragen waarom reageert Scotty op bepaalde momenten zo met zijn gedrag.

Alle vragen zijn door Gerrit beantwoord via de hond.

Wij hebben 2 honden die beiden niets van vreemden moeten hebben.

Mijn man bekeek alles is van een afstand en viel van de ene verbazing in de andere, onze hond Boyka ging zelfs bij Gerrit op schoot zitten, nadat Gerrit had gezegd dat hij liever vlees wou als brokken.

Scotty die erg bang en onzeker is kwam op een gegeven moment bij Gerrit op de bank zitten en genoot trillend en wel toch van de hand die op hem werd gelegd.

Het deed hem zichtbaar goed, en hij accepteerde Gerrit op een manier die wij nog nooit bij onze Scotty hadden gezien.

Nadat mijn man dit alles had waargenomen begreep hij maar niet dat dit de werkelijkheid was. Hoe kon dit? Het werd nog erger nadat Gerrit hem vertelde waar hij last van had en zijn onrust.

Gerrit heeft ook mijn man even onder handen genomen tot zijn grote verbazing voelde hij een trilling en warmte.

Mijn man is om, hij maakt een afspraak bij Gerrit.

Heb die avond sinds lange tijd een rustige man om mij heen gehad. En onze Scotty heeft een super rustige nacht gehad en huppelt nu erg vrolijk rond.

Ja er is toch meer tussen hemel en aarde!

Gerrit je hebt er een Fan bij.

Groeten,
S. en een poot van Boyka en Scotty

Mw. S.N.

Nieuw Leven

Een gezonde levensweg zien te vinden na veel tegenslag… Een weg terug naar je eigen gevoel, naar vertrouwen in jezelf, je eigen kunnen, opnieuw geloven in jezelf!
Hoe doe je dat??

Bij mij een struikelblok van jaren… in mij al jong ontstaan.

Het lukte mij soms maar voor even evenwicht te vinden, een opleiding te volgen of te werken. Maar zonder het standvastig vertrouwen in m’n eigen kunnen, mogelijkheden en gevoelens was dit een zware taak en kwam ik geregeld thuis te zitten met verschillende klachten. Naast hoofdpijn, darm-, nek- en schouderklachten een hoofdzakelijk terug kerende grote vermoeidheid, die ik niet de baas kon.

Mijzelf wegcijferen en niet luisteren naar wat er werkelijk in mij om ging.. en het niet weten om te gaan met mijn hoge gevoeligheid koste mij geestelijk en lichaamlijk veel energie. Mijn conditie leed er nogal onder en mijn weerstand was erg laag. De ziekte van pheiffer diende zich op mijn 25jaar aan, waardoor mijn vermoeidheid onoverkomenlijk leek te zijn geworden. Twee jaar later kreeg ik dan ook de diagnose van het chronisch vermoeidheidssyndroom. Hiervoor volgde ik een behandeling bij het revalidatiecentrum het Roessingh. Hier begon ik in te zien wat mij tegenhield om te kunnen herstellen van vermoeidheid. Hier begon de praktische ommezwaai van mijn dagelijks leven.
Na deze behandeling merkte ik dat ik nog hulp nodig had bij mijn persoonlijke groei en het omgaan met mijn gevoeligheid.

Via een vriend kreeg ik het telefoonnummer en de website van Gerrit.
Na zijn website grondig te hebben bestudeerd… Ik had namelijk al vele therapeuten en therapieen van dichtbij gezien.. ,voordat ik weer aan iets wilde beginnen, wilde ik zeker weten dat dit was wat ik nu nodig had. Via zijn site, las ik veel herkenbare dingen en heb toen contact met Gerrit gezocht.
Een geweldige stap in de goede richting! 🙂

Na de intake, waarbij ik een aantal punten op papier had gezet waar ik aan wilde werken, zag Gerrit een weg om mij te helpen. Nu vier maand later… heb ik samen met Gerrit’s geweldige steun, inzicht, warmte en gevoeligheid de weg naar mij zelf en gezonde energie herontdekt! En ervaar ik steeds meer rust en vrede met mezelf en zie het leven mooier en mooier worden!

Ook begin ik weer met werken! Met Gerrit’s warme, gevoelige en enorme steun hervindt ik steeds meer krachten om dit goed en succesvol op te pakken!

Waar ik bij psychologen uren aan moest sleutelen om tot het ware probleem te komen is er bij Gerrit geen uitweg en doorziet hij wat me bezig houd en hoe ik daar op een positieve respectvolle manier een oplossing, verwerking of opening voor kan vinden!

Hij helpt mij ook om over de laatste (en misschien wel de hardnekkiste) drempels van verwerking heen te komen.

En een herondekking naar leven zonder zelfverlochening, in vrede, rust, liefde, respect en eerlijkheid naar mezelf! En van hieruit ook naar mensen om mij heen!

GEZOND GELUKKIG LEVEN!!

Mw. P.B.

Leren leven met oorsuizen en draaiduizelingen

Al een groot aantal jaren kom ik bij Gerrit Koelen.

Ik heb last van oorsuizen, draaiduizelingen en angsten vanuit de babytijd.

Echt vertrouwen deed ik het niet, ik heb het Gerrit best lastig gemaakt, maar na een aantal gesprekken konden we aan de gang.

Ik zeg we omdat je zelf ook hard moet werken om de verandering te kunnen maken, Gerrit is daarbij een heel goede hulp.

Ik merk dat ik stabieler word en dat de oorsuizingen en de draaiduizelingen hanteerbaar worden. Genezen kan niet, maar er goed mee kunnen leven, kan nu wel.

Ik blijf regelmatig naar Gerrit gaan en sta mede daardoor weer steviger op mijn benen.

Gerrit: bedankt

Mw. E.S.

Hulp, ook op afstand

Jaren geleden als belangstellende een consult kunnen meemaken van een vriendin, die al veel langer Gerrit consulteert. Ervaringen, in mijn eigen leven opgedaan, met als gevolg veel (negatieve) impact.
Op uitnodiging van Gerrit ook gebruik gaan maken van de kennis en kunnen van hem.

Zelf ben ik niet iemand die snel vertrouwen heeft in dingen die niet tastbaar zijn. Daarom verbazingwekkend, dat Gerrit mij zaken uiteen kon zetten, zonder enig moment hierover door mij, laat staan door anderen, geïnformeerd te zijn.

Na de start ben ik Gerrit blijven consulteren. Ik ervaar zijn hulp als ruggensteun voor wat ik meemaak en voor kom te staan. Ikzelf zal en wil mijn proces daarnaast blijven sturen. Dit tezamen houdt mij op de been.

Tussen de consulten door kan ik ook op steun rekenen, door hulp op afstand, hetzij expliciet gevraagd, dan wel ongevraagd.

Mw. M.H