Selecteer een pagina

Ervaringen

Hieronder volgen een aantal ervaringen magnetiseren van anderen die je voorgingen. Het geeft een indruk over mijn werkwijze en het resultaat. Uit privacyoverwegingen zijn de namen afgekort.

Rust in hectische studentenleven.

Naar aanleiding van een vervelende thuissituatie kwam ik bij Gerrit terecht. Hier heb ik vele fijne gesprekken met hem over gevoerd en hij heeft mij begeleid door het gehele proces. Naast zijn hulp bij deze situatie, heeft hij mij geleerd om zelfverzekerder in het leven te staan en mezelf de moeite waard te vinden. Ik heb mezelf beter leren kennen, leren erkennen wanneer ik stress ervaar en hoe ik daar het beste mee om kan gaan. Ik kon hem altijd bellen als ik in een lastige situatie zat en had veel aan zijn advies. Daarnaast brachten zijn behandelingen mij even helemaal tot rust, wat erg fijn was in mijn soms wat hectische studentenleven.

Gerrit is een erg lieve man, waar ik 100% mezelf heb kunnen zijn, waar ik altijd eerlijk tegen kon zijn en hij was ook altijd eerlijk tegen mij. Na ongeveer een jaar bij Gerrit in behandeling te zijn geweest merk ik dat ik veel dichterbij mezelf sta, sneller emoties erken en dat ik beter weet wie ik ben. Ik ben hem daar erg dankbaar voor!

Mw. V.

Hulp bij onrustige baby

Maanden lang hadden wij een huilbaby. Alle reguliere hulp van het consultatiebureau, huisarts, kinderarts, slaapcoach etc bleek niet te helpen. Via via kwamen we uit bij Gerrit. Gerrit bleek direct goed aan te voelen waar het om ging. Een sterke eigen wil en onrust. Dit laatste konden wij niet bij hem wegnemen. Ook bij rust, reinheid, regelmaat en weinig prikkels bleef de onrust aanwezig en de omschakeling naar slaap bijna onmogelijk. Gerrit heeft onze zoon (en ook moeder geregeld) maandenlang rust gegeven, vooral op de momenten dat hij de omslag moest maken naar slaap. Dit heeft hem en ons ontzettend geholpen.

Uiteindelijk moest onze zoon zelf leren om tot rust te komen. Gerrit heeft ondersteuning geboden waar het nodig was en afstand genomen waar het mogelijk was. Dit was precies wat we nodig hadden.

Mw. K.T.

fibromyalgie en onrust in m’n lichaam

Na de diagnose adenomyose, veel pijn en moeheid in m’n lijf door fibromyalgie en onrust in m’n lichaam, ben ik op online zoektocht gegaan wat mij kan helpen zonder dat ik volgepropt zou moeten worden met medicatie. Ik kwam toen uit bij Gerrit en dit was een goede keuze! Hij voelde me goed aan, was er voor me als ik onrust was en nam pijnklachten (grotendeels) weg tijdens de behandeling. Hij heeft me vooral ook geleerd hoe ik de onrust zelf onder controle kan houden en meer naar mezelf kan luisteren. De heftige pijnklachten zijn afgenomen en ik kan er beter mee omgaan. Ook na het behandeling blijft hij voor je klaarstaan, wat een heel fijn gevoel geeft.

Anoniem, 31 jaar uit Almelo

Ik heb het idee, dat hij weet wat hij doet.

In 2019 ben ik voor het eerst bij Gerrit Koelen geweest met rugklachten.
Tijdens een eerste intake gesprek heeft Gerrit een me kort behandeld.
Hierna volgde nog meerdere behandelingen.
Hij gaf me een goed en rustig gevoel.

De behandelingen hadden een paar weken tijd nodig en het ging goed.
Ik heb het idee, dat hij weet wat hij doet.
Na de behandelingen kon ik meer dan daarvoor.
Helaas kon ik in verband met de corona geen fysieke afspraak meer maken in 2020.
Maar telefonisch was Gerrit goed te bereiken.
Hij heeft me serieus en goed geholpen
Onvoorstelbaar kan dit bestaat.
Ik kon hem altijd bellen.
Ik ben ervan overtuigd dat hij weet wat hij doet en hij kan het.

Groeten uit Enschede

B.O. uit Enschede

Het Onmogelijke gebeurde!

Ik had al enige tijd pijn aan de achterzijde van mijn bovenbeen en bij o.a. osteopaat, chiropractici, fysiotherapeut, acupuncturist geweest en niets hielp. Ten einde doorverwezen naar het ziekenhuis voor een MRI. Gedurende de wachttijd (5 weken) op de MRI heb ik via Google Gerrit gevonden.

Ik stond er heel sceptisch en nuchter tegen over maar dacht “baat het niet schaadt het niet” en heb dus een foto van mij naar Gerrit gestuurd. Gerrit doet het onmogelijke!!

Zijn eerste diagnose was; wat ben je toch druk in het hoofd, wat is je ademhaling oppervlakkig en aan de pijn in je been ga ik iets doen!

Uit de MRI kwam dat ik een rughernia had, die met pijnbestrijding (prikken) of operatie te genezen was. Ik heb dit niet gedaan, omdat ik zulke goede resultaten behaalde met de behandelingen van Gerrit.

Op een gegeven moment had ik zoveel pijn, dat ik twee keuzes had: 1) 112 bellen, 2) Gerrit bellen. Ik ben voor de laatste optie gegaan en binnen twee uur was de pijn zo goed als verdwenen.

Ik ben 5 maanden behandeld door Gerrit en ik voel me een ander mens. De pijn in mijn been is nog niet helemaal over, maar het laatste beetje genezing moet ik zelf doen anders word ik te afhankelijk van Gerrit zijn behandelingen.

Ik heb meer rust in mijn hoofd en als ik te druk ben doe ik de ademhalingsoefeningen met als gevolg dat ik binnen twee minuten in slaap val.

Als ik weer ergens last van krijg, neem ik eerst contact op met Gerrit voor dat ik me laat doorverwijzen.

Dhr. M.G.

Vermindering langdurige pijnlijke schouderklachten

Ik kwam via een vriendin bij Dhr. Koelen terecht. Reden om bij hem aan te kloppen waren langdurige pijnlijke schouderklachten. ( arm niet omhoog kunnen bewegen./ niet boven je hoofd kunnen werken.)

Na drie sessies is er nu duidelijke verbetering. (Vermindering klachten).

Ik ben blij met Dhr Koelen en hoop dat hij nog veel mensen met klachten kan helpen.

Dhr. M.P.

Stressklachten door perfectionisme

Toen ik meer dan een jaar geleden bij Gerrit in behandeling kwam had ik last van spanning in mijn nek en rug, slaapproblemen en een benauwd gevoel en allerlei andere stressklachten. Ik ervaarde erg veel druk als student en had het gevoel dat alles perfect moest omdat ‘iedereen’ zo zou zijn en ik dacht dat ook van mij verwacht werd. Door Gerrits behandeling en wekelijkse gesprekken ben ik veel dichter bij mezelf komen te staan. Ik ervaar veel minder stress en meer rust en sta een stuk zelfverzekerder in het leven.

Ik ben erg dankbaar dat Gerrit mij op deze wijze heeft geholpen en ik op mijn 24e door zijn hulp op deze manier in het leven kan staan. Ik denk dat het me in de toekomst veel gaat brengen!

V.R.

Hulp voor dochter met woedeuitbarstingen

Enkele jaren geleden zijn we met onze dochter bij Gerrit gekomen. Door problemen uit het verleden heeft/had ze moeite om haar emoties te reguleren. Dit kon zich uiten in woede uitbarstingen, waarbij ze zichzelf verloor en onbereikbaar werd.

Tijdens de behandelingen maakt Gerrit op een prettige manier contact: hij tast af en sluit bij haar aan, gebruikt humor, spreekt haar aan op bepaald gedrag.

Door zijn behandelingen zien we een veel rustiger kind, meer in balans, er zijn minder uitbarstingen en ze blijft bereikbaar.
Wanneer de spanning oploopt kunnen we contact zoeken met Gerrit, zodat hij haar direct kan helpen. Hierdoor worden uitbarstingen vermeden. Er is zo veel meer rust in huis.

We zijn blij dat Gerrit onze dochter op deze wijze kan helpen.

Mw. R.K.

Zoon door fotobehandeling beter in zijn vel.

Sinds 2017 behandelt Gerrit Koelen mijn zoon van 9 jaar. Wij zijn hier heel erg tevreden over en zeer blij mee. Het is zo dat onze zoon een erg moeilijk start heeft gehad en daar nog steeds de naweeën van ondervindt. Hij was lange tijd erg druk en moeilijk tot niet te corrigeren. Kon agressieve buien hebben maakte een neerslachtige indruk. Het leek hem sociaal maar niet te lukken om aansluiting te vinden. Vaak werd hij gedreven door prikkels en impulsen. Gerrit heeft er d.m.v. fotobehandelingen voor gezorgd dat hij beter in zijn vel kwam te zitten. Hij werd rustiger, kon prikkels beter verwerken en vond hierdoor meer aansluiting met andere kinderen. Dit gaf hem zelfvertrouwen. Het is nu een jongen die heel goed te corrigeren is en hij is vrolijk. Af en toe steekt het oude gedrag nog wel eens de kop op en dan is het heel fijn dat je Gerrit altijd kunt appen. Wij zien dan onze zoon voor onze ogen rustig worden. Hij is ontzettend ten positieve veranderd. We hebben van alles geprobeerd en zijn na jaren lang zoeken dan ook heel dankbaar dat we Gerrit hebben gevonden.

Bedankt voor al je liefdevolle aandacht!

S.A.

Veel opgepropte emoties kwamen los.

In 2010 was ik helemaal op en had veel klachten zoals hoofdpijn, lusteloosheid, neerslachtig, angstig, onzeker, hyperventilatie  en lichamelijke spanningen.

Gerrit heeft mij behandeld voor deze klachten en daardoor kwamen veel opgepropte emoties los van jaren lang. Ook op afstand was hij er voor mij.  Het gaf mij daarna veel rust en mijn energie nam weer toe wat ik eigenlijk als nieuw beschouwde omdat ik dat niet kende. Ik kwam daardoor dichter bij mijzelf en kwam tot de ontdekking dat ik vast zat en aan mezelf moest gaan werken. Inmiddels zijn mijn klachten als goed verdwenen. Gerrit is een zeer vriendelijke en rustige man. Ik ben zo blij deze stap te hebben gemaakt en dit heb mee mogen maken!!

LvdV, Enschede

Gelijk al een stuk rust.

Ruim een jaar geleden werd mijn man plotseling ernstig ziek. Na een heftige periode, met veel zorgen waarbij ik maanden in een soort van overlevingsstand heb geleefd begonnen bij mij de klachten. Ik kreeg paniekaanvallen, was erg vermoeid, gejaagd, duizelig en had veel last van angsten. Ik kwam in de ziektewet.

Via een collega had ik al eens van Gerrit gehoord. Ik had nu het gevoel, ik moet naar hem toe.

Gerrit bracht me gelijk al een stuk rust. Het direct inzien dat deze klachten voortkwamen vanuit hyperventilatie. De ontspanning, die de eerste behandeling al gaf. De oefeningen die hij me meegaf, maar ook het feit dat ik hem altijd kon appen/bellen wanneer het even niet ging gaf mij veel rust.

Gaandeweg kreeg ik steeds weer meer energie en kon ik tijdens zijn behandeling steeds sneller in ontspanning komen en mijn ademhaling ‘omlaag’ krijgen.

Ik werd weer vrolijker/positiever en begon weer met reïntegreren op het werk. Inmiddels werk ik weer volledig en met mijn man gaat het gelukkig steeds beter. Een enkele keer speelt mijn hyperventilatie nog op, maar met de oefeningen/inzichten die ik van Gerrit heb geleerd kan ik het nu zelf onder controle houden en mezelf weer tot ontspanning brengen.

Gerrit heeft me echt door deze moeilijke periode heen geholpen en daar ben ik hem enorm dankbaar voor!

B.B. Enschede

Probeer het en ervaar het zelf!

Ik had in het verleden al eens een goede ervaring gehad met een magnetiseur. Ik was hier via een fysiotherapeut terecht gekomen, omdat ik lichamelijk, maar ook emotioneel helemaal vast zat. Dit heeft mij destijds heel goed geholpen om weer in de juiste energie te komen. Afgelopen jaar werd ik ziek en ik voelde zelf al dat dit niet zomaar over zou gaan, dat er meer aan de hand was en ik hier hulp bij nodig zou hebben. Toen bleek dat de magnetiseur waar ik in het verleden al eens was geweest, geen praktijk meer had, voelde ik me even verloren. Op internet ben ik gaan zoeken naar een andere magnetiseur en heb maar gewoon mijn gevoel gevolgd en zo ben ik bij Gerrit Koelen terecht gekomen.

Wat een aardige en betrokken man en ongelooflijk hoeveel moeite hij ervoor doet om je te helpen om je beter te gaan voelen. Mijn energie was helemaal op toen ik voor het eerst bij hem kwam en om mij zo goed mogelijk te ondersteunen spraken we naast de behandelingen tevens een vaste tijd af waarop hij mij ’s avonds op afstand zou ondersteunen. Dit heeft mij enorm geholpen en het fijne is dat hij tussen afspraken in, graag op de hoogte gehouden wil worden hoe het met je gaat. Dit getuigt van een enorme betrokkenheid, die ik niet eerder heb ervaren. Tijdens de behandeling voel je al dat je rustiger wordt, in je hoofd en in je lichaam, maar ook dat je je bewuster wordt van wat er zich in je afspeelt. Hij vindt het heel belangrijk om je verder te helpen in plaats van oneindig te behandelen en ik heb de behandelingen ook zo ervaren. Geen behandeling voelde hetzelfde, maar ik ontving wat ik op dat moment nodig had. Zelfs tijdens 1 afspraak bijna alleen maar gesproken over iets wat mij erg bezig hield en ik wat in vast dreigde te lopen. Gerrit is iemand met een gave en hier heel weloverwogen mee omgaat.

Normaal is het spreekwoord ‘ bij twijfel niet doen’ maar in dit geval, als u nog twijfelt: probeer het en ervaar het zelf!

M.K.

Wegnemen angst voor medische behandelingen

Onze zoon is twee jaar, wordt in september drie en heeft helaas inmiddels al vele ziekenhuisbezoeken en opnames gehad vanwege blaas- en nierproblemen. Doordat hij steeds meer begrijpt wat er met hem gebeurd, kweekt hij ook steeds meer angsten. Thuis moet hij, meerdere keren per dag, medische zorg hebben. Maar die zorg laat hij niet gemakkelijk meer toe. Ook het slapen gaat niet goed.

Via een vriendin komen we in contact met Gerrit. Tijdens de eerste ontmoeting hangt er al een bepaalde rust waardoor wij, als ouders, na het consult met een heel positief gevoel weggaan.

De behandelingen van Gerrit werpen z’n vruchten af. Onze zoon wordt minder angstig en laat de behandelingen, thuis, weer steeds beter toe. Ook het slapen gaat steeds beter! Doordat we Gerrit goed op de hoogte houden over hoe het met onze zoon gaat, kan Gerrit daar ook goed op inspelen met de behandelingen.

Op het moment van dit schrijven, zijn we een paar maanden onderweg en gaat het, naar omstandigheden, goed met onze zoon. De zorg thuis en in het ziekenhuis laat hij weer goed toe en ook het slapen gaat goed!
Uiteraard zijn wij, als ouders, Gerrit ontzettend dankbaar dat hij onze zoon weer rustig en kalm heeft gekregen…

Dhr. D.H., Glanerbrug

Verlichting artrose en hoofdpijn

Sinds een aantal jaar ben ik naar volle tevredenheid in behandeling bij Gerrit Koelen. Mijn artrose en hoofdpijnaanvallen heeft hij een behoorlijk stuk kunnen verlichten zodat ik minder last heb dan voorheen. Vaak merk ik snel verbetering als hij mij behandelt.

Ook mijn oude teckel met artrose heeft hij behandeld waardoor hij beter liep. Als deze erg zenuwachtig is weet hij hem vaak rustiger te krijgen.

Ik ben erg blij met de hulp en de verbeteringen die ik heb mogen ervaren.

Mw. M.D.,Zaandam

Hoogsensitief persoon weer in balans

Na een periode van het maken van tekeningen en schilderijen was ik wakker geworden. Ik was op zoek naar de connectie met mezelf en was het bewustwordingsproces vol aangegaan. In dit proces voelde ik me enorm eenzaam.

Vanaf het eerste consult met Gerrit voelde ik me gelijk op mijn gemak. Het voelde vertrouwd en ik had het gevoel dat ik alles kon uitspreken zonder veroordeeld te worden. Gerrit is een vriendelijke man, heeft een open en kalmerende energie, is “down to earth” en alles behalve zweverig. Ik had het gevoel van thuis komen.

Ik ben een (HSP) hoogsensitief persoon en Gerrit heeft mij geholpen hoe ik hiermee kan omgaan.

Zijn persoonlijke consulten geven mij rust, energie, helderheid en een geborgen gevoel.
Gerrit helpt mij los te laten, waardoor ik weer stroom, in mijn kracht sta en weer in balans kom.
Met zijn hulp ben ik van mijn verslavingen af gekomen. Hierbij kan je denken aan verslavende medicatie, drugs en roken.

Zijn fotobehandelingen heb ik op een afgesproken tijd, zodat ik me daarop kan afstemmen en kan voelen wat het met mij doet.

Je kan hem altijd berichten met een vraag en hij staat altijd voor je klaar. Ik heb hem geadviseerd aan mijn vriendinnen en geef zijn naam altijd aan iemand door die daar behoefte aan heeft.

Inmiddels ken ik Gerrit al weer drie en een half jaar. Ik kan zeggen dat we een bijzondere connectie hebben. Ik ben Gerrit enorm dankbaar voor zijn prachtige werk, liefde en energie.

Mw. M.K.,Enschede

Hulp na reeks pijnlijke gebeurtenissen

Ik kom al een aantal jaren bij Gerrit in verband met spanningsklachten, hyperventilatie, angsten en somberheid na een reeks pijnlijke gebeurtenissen in mijn leven.

Ik heb Gerrit leren kennen als een rustige, lieve en betrouwbare man. Hij doet bij mij ook fotobehandeling en hij is er als ik hem nodig heb en brengt dan rust. Als hij denkt dat er medisch iets aan de hand is waarvoor je een arts zou moeten raadplegen, zegt hij dit tegen je. Hij heeft echt oog en aandacht voor wie je bent als persoon en praat ook met je over wat je bezighoudt. Hij helpt de de link tussen jouw psyche en lichamelijke klachten te snappen.

Ik zou hem zeker aanbevelen als je rond blijft lopen met klachten waarvoor de reguliere medische wetenschap geen oplossing heeft!

Mw. N.,Enschede

Hulp bij huilbuien en stress

Graag zou ik mijn ervaring willen delen hoe het is om behandeld te worden door Gerrit Koelen.

3 jaar geleden kwam ik bij hem terecht doordat ik een heftige relatie achter de rug had en hierdoor veel huilbuien en stress had. Door veel te praten en tips te krijgen hoe ik met bepaalde momenten en gevoelens moet om gaan, gaat het een stuk beter met mij!

Omdat ik een druk persoon ben en dagelijks veel stress ervaar ga ik nu nog steeds graag naar Gerrit.

Bedankt dat je mij hiermee altijd helpt!

Mw. S.B.

Dochter angst om te praten bij vreemden

Via via ben ik bij Gerrit Koelen terecht gekomen. Mijn dochter heeft angst om te praten in vreemde situaties. Tevens liet ze weinig van haar zelf zien bij anderen. Thuis is er geen enkel probleem, ze is vrolijk en praat honderduit.

Gerrit heeft haar behandeld en nu een aantal maanden later heeft ze een hele grote groei doorgemaakt op sociaal emotioneel vlak. Ik heb haar recent voor het eerst haar naam horen zeggen in mijn bijzijn en dat lijkt heel normaal maar was voor haar bijzonder. Ook laat zij steeds meer van zich zelf zien en leren de mensen die wat meer op afstand zijn haar ook beter kennen.

Ik ben erg blij met de ontwikkeling die ze heeft doorgemaakt met hulp van Gerrit. Ze heeft steeds minder ondersteuning nodig maar mocht het nodig zijn kunnen we zo weer bij Gerrit terecht. Fijn dat iemand met zoveel passie mijn dochter heeft kunnen helpen en ondersteunen.

Heel erg bedankt!

Mw. P.K., Enschede

Zeer dankbaar voor de onbaatzuchtige loyaliteit van Gerrit

Eind 2009 ben ik (27 destijds) met Gerrit in contact gekomen nadat mijn leven meerduidig verwoest was. Ik was alles kwijtgeraakt in 1 week tijd; mijn langdurige relatie, mijn vaste baan, mijn koopwoning, mijn eigenwaarde, kortom mijn bestaan. Daarbij opgeteld mijn traumatische jeugd kampte ik nu met een dubbele trauma waar ik mee moest leren leven.

Gerrit was voor mij de vertrouwenspersoon waar ik alles aan kwijt kon, écht naar mij luisterde en mij zonder enige baatzucht direct ging helpen. Ik had helemaal niks en niemand meer voor mijn gevoel, maar híj was er voor mij.

Anno 2018 is hij er nog steeds voor mij en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor.
Ik verval kennelijk in superlatieven maar Gerrit is voor mij een buitengewone held met buitengewone gaven die in mijn optiek wereldwijd en op andere planeten erkenning zou moeten verdienen.

Buitengewoon bedankt Gerrit! Ik zal er op mijn manier ook altijd voor jou zijn.

Dhr. RW, Amsterdam

Spannning weggenomen door fotobehandeling

Na driekwart jaar pijn in mijn schouder, een dikke arm en verdikking in beide benen met heel veel onderzoeken en doktersbezoeken ben ik op zoek gegaan via internet naar een magnetiseur. Geen enkele arts wist wat er met me aan de hand was, daar werd ik heel moe en onzeker van en de pijn beperkte mij in mijn dagelijks leven.

Ik ben zeker niet zweverig en zocht iemand met een uitstraling waar ik een goed gevoel bij had. Toen ik de foto van Gerrit zag heb ik hem gebeld. Hij vroeg mij een foto te mailen, omdat ik helemaal uit West Friesland kom, wilde hij via mijn foto kijken of het zin had om te komen, omdat het anders zonde van de reis en de tijd zou zijn. Dit klonk al heel positief.

Inmiddels was ik bereid om zelfs naar het buitenland te gaan, als iemand mij maar kon helpen. Gelukkig mocht ik komen en nam Gerrit alle tijd voor een gesprek en heeft hij mij meteen behandeld. Hij zou mij i.v.m. de afstand iedere dag via mijn foto behandelen. Dat klinkt raar, maar het werkte.

Hij heeft mij vaak van de pijn afgeholpen. Ook hebben we iedere week telefonisch contact.
Ik was aardig overspannen en Gerrit heeft door zijn behandelingen de spanning uit mijn lichaam gehaald.
Gerrit adviseerde mij ook om op medisch gebied verder te zoeken.

Uiteindelijk heb ik de diagnose frosen shoulder, versleten nek en rugwervels en lipoedeem gekregen.
Met bijbehorende therapie en zeker met de behandelingen van Gerrit gaat het nu steeds beter.

Gerrit is erg meelevend en een rustgevend persoon. Ik ben heel blij dat ik bij hem ben terechtgekomen.

Mw. R., West Friesland

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!