Selecteer een pagina

Na de diagnose adenomyose, veel pijn en moeheid in m’n lijf door fibromyalgie en onrust in m’n lichaam, ben ik op online zoektocht gegaan wat mij kan helpen zonder dat ik volgepropt zou moeten worden met medicatie. Ik kwam toen uit bij Gerrit en dit was een goede keuze! Hij voelde me goed aan, was er voor me als ik onrust was en nam pijnklachten (grotendeels) weg tijdens de behandeling. Hij heeft me vooral ook geleerd hoe ik de onrust zelf onder controle kan houden en meer naar mezelf kan luisteren. De heftige pijnklachten zijn afgenomen en ik kan er beter mee omgaan. Ook na het behandeling blijft hij voor je klaarstaan, wat een heel fijn gevoel geeft.

Anoniem, 31 jaar uit Almelo

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!