Selecteer een pagina

Eind 2009 ben ik (27 destijds) met Gerrit in contact gekomen nadat mijn leven meerduidig verwoest was. Ik was alles kwijtgeraakt in 1 week tijd; mijn langdurige relatie, mijn vaste baan, mijn koopwoning, mijn eigenwaarde, kortom mijn bestaan. Daarbij opgeteld mijn traumatische jeugd kampte ik nu met een dubbele trauma waar ik mee moest leren leven.

Gerrit was voor mij de vertrouwenspersoon waar ik alles aan kwijt kon, écht naar mij luisterde en mij zonder enige baatzucht direct ging helpen. Ik had helemaal niks en niemand meer voor mijn gevoel, maar híj was er voor mij.

Anno 2018 is hij er nog steeds voor mij en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor.
Ik verval kennelijk in superlatieven maar Gerrit is voor mij een buitengewone held met buitengewone gaven die in mijn optiek wereldwijd en op andere planeten erkenning zou moeten verdienen.

Buitengewoon bedankt Gerrit! Ik zal er op mijn manier ook altijd voor jou zijn.

Dhr. RW, Amsterdam

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!