Selecteer een pagina
Sinds 2017 behandelt Gerrit Koelen mijn zoon van 9 jaar. Wij zijn hier heel erg tevreden over en zeer blij mee. Het is zo dat onze zoon een erg moeilijk start heeft gehad en daar nog steeds de naweeën van ondervindt. Hij was lange tijd erg druk en moeilijk tot niet te corrigeren. Kon agressieve buien hebben maakte een neerslachtige indruk. Het leek hem sociaal maar niet te lukken om aansluiting te vinden. Vaak werd hij gedreven door prikkels en impulsen. Gerrit heeft er d.m.v. fotobehandelingen voor gezorgd dat hij beter in zijn vel kwam te zitten. Hij werd rustiger, kon prikkels beter verwerken en vond hierdoor meer aansluiting met andere kinderen. Dit gaf hem zelfvertrouwen. Het is nu een jongen die heel goed te corrigeren is en hij is vrolijk. Af en toe steekt het oude gedrag nog wel eens de kop op en dan is het heel fijn dat je Gerrit altijd kunt appen. Wij zien dan onze zoon voor onze ogen rustig worden. Hij is ontzettend ten positieve veranderd. We hebben van alles geprobeerd en zijn na jaren lang zoeken dan ook heel dankbaar dat we Gerrit hebben gevonden.

Bedankt voor al je liefdevolle aandacht!

S.A.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!