Selecteer een pagina

Ik had in het verleden al eens een goede ervaring gehad met een magnetiseur. Ik was hier via een fysiotherapeut terecht gekomen, omdat ik lichamelijk, maar ook emotioneel helemaal vast zat. Dit heeft mij destijds heel goed geholpen om weer in de juiste energie te komen. Afgelopen jaar werd ik ziek en ik voelde zelf al dat dit niet zomaar over zou gaan, dat er meer aan de hand was en ik hier hulp bij nodig zou hebben. Toen bleek dat de magnetiseur waar ik in het verleden al eens was geweest, geen praktijk meer had, voelde ik me even verloren. Op internet ben ik gaan zoeken naar een andere magnetiseur en heb maar gewoon mijn gevoel gevolgd en zo ben ik bij Gerrit Koelen terecht gekomen.

Wat een aardige en betrokken man en ongelooflijk hoeveel moeite hij ervoor doet om je te helpen om je beter te gaan voelen. Mijn energie was helemaal op toen ik voor het eerst bij hem kwam en om mij zo goed mogelijk te ondersteunen spraken we naast de behandelingen tevens een vaste tijd af waarop hij mij ’s avonds op afstand zou ondersteunen. Dit heeft mij enorm geholpen en het fijne is dat hij tussen afspraken in, graag op de hoogte gehouden wil worden hoe het met je gaat. Dit getuigt van een enorme betrokkenheid, die ik niet eerder heb ervaren. Tijdens de behandeling voel je al dat je rustiger wordt, in je hoofd en in je lichaam, maar ook dat je je bewuster wordt van wat er zich in je afspeelt. Hij vindt het heel belangrijk om je verder te helpen in plaats van oneindig te behandelen en ik heb de behandelingen ook zo ervaren. Geen behandeling voelde hetzelfde, maar ik ontving wat ik op dat moment nodig had. Zelfs tijdens 1 afspraak bijna alleen maar gesproken over iets wat mij erg bezig hield en ik wat in vast dreigde te lopen. Gerrit is iemand met een gave en hier heel weloverwogen mee omgaat.

Normaal is het spreekwoord ‘ bij twijfel niet doen’ maar in dit geval, als u nog twijfelt: probeer het en ervaar het zelf!

M.K.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!