Selecteer een pagina
Via via ben ik bij Gerrit Koelen terecht gekomen. Mijn dochter heeft angst om te praten in vreemde situaties. Tevens liet ze weinig van haar zelf zien bij anderen. Thuis is er geen enkel probleem, ze is vrolijk en praat honderduit.

Gerrit heeft haar behandeld en nu een aantal maanden later heeft ze een hele grote groei doorgemaakt op sociaal emotioneel vlak. Ik heb haar recent voor het eerst haar naam horen zeggen in mijn bijzijn en dat lijkt heel normaal maar was voor haar bijzonder. Ook laat zij steeds meer van zich zelf zien en leren de mensen die wat meer op afstand zijn haar ook beter kennen.

Ik ben erg blij met de ontwikkeling die ze heeft doorgemaakt met hulp van Gerrit. Ze heeft steeds minder ondersteuning nodig maar mocht het nodig zijn kunnen we zo weer bij Gerrit terecht. Fijn dat iemand met zoveel passie mijn dochter heeft kunnen helpen en ondersteunen.

Heel erg bedankt!

Mw. P.K., Enschede

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!