Selecteer een pagina

Ruim een jaar geleden werd mijn man plotseling ernstig ziek. Na een heftige periode, met veel zorgen waarbij ik maanden in een soort van overlevingsstand heb geleefd begonnen bij mij de klachten. Ik kreeg paniekaanvallen, was erg vermoeid, gejaagd, duizelig en had veel last van angsten. Ik kwam in de ziektewet.

Via een collega had ik al eens van Gerrit gehoord. Ik had nu het gevoel, ik moet naar hem toe.

Gerrit bracht me gelijk al een stuk rust. Het direct inzien dat deze klachten voortkwamen vanuit hyperventilatie. De ontspanning, die de eerste behandeling al gaf. De oefeningen die hij me meegaf, maar ook het feit dat ik hem altijd kon appen/bellen wanneer het even niet ging gaf mij veel rust.

Gaandeweg kreeg ik steeds weer meer energie en kon ik tijdens zijn behandeling steeds sneller in ontspanning komen en mijn ademhaling ‘omlaag’ krijgen.

Ik werd weer vrolijker/positiever en begon weer met reïntegreren op het werk. Inmiddels werk ik weer volledig en met mijn man gaat het gelukkig steeds beter. Een enkele keer speelt mijn hyperventilatie nog op, maar met de oefeningen/inzichten die ik van Gerrit heb geleerd kan ik het nu zelf onder controle houden en mezelf weer tot ontspanning brengen.

Gerrit heeft me echt door deze moeilijke periode heen geholpen en daar ben ik hem enorm dankbaar voor!

B.B. Enschede

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!