Selecteer een pagina

Maanden lang hadden wij een huilbaby. Alle reguliere hulp van het consultatiebureau, huisarts, kinderarts, slaapcoach etc bleek niet te helpen. Via via kwamen we uit bij Gerrit. Gerrit bleek direct goed aan te voelen waar het om ging. Een sterke eigen wil en onrust. Dit laatste konden wij niet bij hem wegnemen. Ook bij rust, reinheid, regelmaat en weinig prikkels bleef de onrust aanwezig en de omschakeling naar slaap bijna onmogelijk. Gerrit heeft onze zoon (en ook moeder geregeld) maandenlang rust gegeven, vooral op de momenten dat hij de omslag moest maken naar slaap. Dit heeft hem en ons ontzettend geholpen.

Uiteindelijk moest onze zoon zelf leren om tot rust te komen. Gerrit heeft ondersteuning geboden waar het nodig was en afstand genomen waar het mogelijk was. Dit was precies wat we nodig hadden.

Mw. K.T.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!