Selecteer een pagina

Onze zoon is twee jaar, wordt in september drie en heeft helaas inmiddels al vele ziekenhuisbezoeken en opnames gehad vanwege blaas- en nierproblemen. Doordat hij steeds meer begrijpt wat er met hem gebeurd, kweekt hij ook steeds meer angsten. Thuis moet hij, meerdere keren per dag, medische zorg hebben. Maar die zorg laat hij niet gemakkelijk meer toe. Ook het slapen gaat niet goed.

Via een vriendin komen we in contact met Gerrit. Tijdens de eerste ontmoeting hangt er al een bepaalde rust waardoor wij, als ouders, na het consult met een heel positief gevoel weggaan.

De behandelingen van Gerrit werpen z’n vruchten af. Onze zoon wordt minder angstig en laat de behandelingen, thuis, weer steeds beter toe. Ook het slapen gaat steeds beter! Doordat we Gerrit goed op de hoogte houden over hoe het met onze zoon gaat, kan Gerrit daar ook goed op inspelen met de behandelingen.

Op het moment van dit schrijven, zijn we een paar maanden onderweg en gaat het, naar omstandigheden, goed met onze zoon. De zorg thuis en in het ziekenhuis laat hij weer goed toe en ook het slapen gaat goed!
Uiteraard zijn wij, als ouders, Gerrit ontzettend dankbaar dat hij onze zoon weer rustig en kalm heeft gekregen…

Dhr. D.H., Glanerbrug

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!