Selecteer een pagina

Na driekwart jaar pijn in mijn schouder, een dikke arm en verdikking in beide benen met heel veel onderzoeken en doktersbezoeken ben ik op zoek gegaan via internet naar een magnetiseur. Geen enkele arts wist wat er met me aan de hand was, daar werd ik heel moe en onzeker van en de pijn beperkte mij in mijn dagelijks leven.

Ik ben zeker niet zweverig en zocht iemand met een uitstraling waar ik een goed gevoel bij had. Toen ik de foto van Gerrit zag heb ik hem gebeld. Hij vroeg mij een foto te mailen, omdat ik helemaal uit West Friesland kom, wilde hij via mijn foto kijken of het zin had om te komen, omdat het anders zonde van de reis en de tijd zou zijn. Dit klonk al heel positief.

Inmiddels was ik bereid om zelfs naar het buitenland te gaan, als iemand mij maar kon helpen. Gelukkig mocht ik komen en nam Gerrit alle tijd voor een gesprek en heeft hij mij meteen behandeld. Hij zou mij i.v.m. de afstand iedere dag via mijn foto behandelen. Dat klinkt raar, maar het werkte.

Hij heeft mij vaak van de pijn afgeholpen. Ook hebben we iedere week telefonisch contact.
Ik was aardig overspannen en Gerrit heeft door zijn behandelingen de spanning uit mijn lichaam gehaald.
Gerrit adviseerde mij ook om op medisch gebied verder te zoeken.

Uiteindelijk heb ik de diagnose frosen shoulder, versleten nek en rugwervels en lipoedeem gekregen.
Met bijbehorende therapie en zeker met de behandelingen van Gerrit gaat het nu steeds beter.

Gerrit is erg meelevend en een rustgevend persoon. Ik ben heel blij dat ik bij hem ben terechtgekomen.

Mw. R., West Friesland

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!