Selecteer een pagina

Ik had al enige tijd pijn aan de achterzijde van mijn bovenbeen en bij o.a. osteopaat, chiropractici, fysiotherapeut, acupuncturist geweest en niets hielp. Ten einde doorverwezen naar het ziekenhuis voor een MRI. Gedurende de wachttijd (5 weken) op de MRI heb ik via Google Gerrit gevonden.

Ik stond er heel sceptisch en nuchter tegen over maar dacht “baat het niet schaadt het niet” en heb dus een foto van mij naar Gerrit gestuurd. Gerrit doet het onmogelijke!!

Zijn eerste diagnose was; wat ben je toch druk in het hoofd, wat is je ademhaling oppervlakkig en aan de pijn in je been ga ik iets doen!

Uit de MRI kwam dat ik een rughernia had, die met pijnbestrijding (prikken) of operatie te genezen was. Ik heb dit niet gedaan, omdat ik zulke goede resultaten behaalde met de behandelingen van Gerrit.

Op een gegeven moment had ik zoveel pijn, dat ik twee keuzes had: 1) 112 bellen, 2) Gerrit bellen. Ik ben voor de laatste optie gegaan en binnen twee uur was de pijn zo goed als verdwenen.

Ik ben 5 maanden behandeld door Gerrit en ik voel me een ander mens. De pijn in mijn been is nog niet helemaal over, maar het laatste beetje genezing moet ik zelf doen anders word ik te afhankelijk van Gerrit zijn behandelingen.

Ik heb meer rust in mijn hoofd en als ik te druk ben doe ik de ademhalingsoefeningen met als gevolg dat ik binnen twee minuten in slaap val.

Als ik weer ergens last van krijg, neem ik eerst contact op met Gerrit voor dat ik me laat doorverwijzen.

Dhr. M.G.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!