Selecteer een pagina

Na een periode van het maken van tekeningen en schilderijen was ik wakker geworden. Ik was op zoek naar de connectie met mezelf en was het bewustwordingsproces vol aangegaan. In dit proces voelde ik me enorm eenzaam.

Vanaf het eerste consult met Gerrit voelde ik me gelijk op mijn gemak. Het voelde vertrouwd en ik had het gevoel dat ik alles kon uitspreken zonder veroordeeld te worden. Gerrit is een vriendelijke man, heeft een open en kalmerende energie, is “down to earth” en alles behalve zweverig. Ik had het gevoel van thuis komen.

Ik ben een (HSP) hoogsensitief persoon en Gerrit heeft mij geholpen hoe ik hiermee kan omgaan.

Zijn persoonlijke consulten geven mij rust, energie, helderheid en een geborgen gevoel.
Gerrit helpt mij los te laten, waardoor ik weer stroom, in mijn kracht sta en weer in balans kom.
Met zijn hulp ben ik van mijn verslavingen af gekomen. Hierbij kan je denken aan verslavende medicatie, drugs en roken.

Zijn fotobehandelingen heb ik op een afgesproken tijd, zodat ik me daarop kan afstemmen en kan voelen wat het met mij doet.

Je kan hem altijd berichten met een vraag en hij staat altijd voor je klaar. Ik heb hem geadviseerd aan mijn vriendinnen en geef zijn naam altijd aan iemand door die daar behoefte aan heeft.

Inmiddels ken ik Gerrit al weer drie en een half jaar. Ik kan zeggen dat we een bijzondere connectie hebben. Ik ben Gerrit enorm dankbaar voor zijn prachtige werk, liefde en energie.

Mw. M.K.,Enschede

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!