Selecteer een pagina

Naar aanleiding van een vervelende thuissituatie kwam ik bij Gerrit terecht. Hier heb ik vele fijne gesprekken met hem over gevoerd en hij heeft mij begeleid door het gehele proces. Naast zijn hulp bij deze situatie, heeft hij mij geleerd om zelfverzekerder in het leven te staan en mezelf de moeite waard te vinden. Ik heb mezelf beter leren kennen, leren erkennen wanneer ik stress ervaar en hoe ik daar het beste mee om kan gaan. Ik kon hem altijd bellen als ik in een lastige situatie zat en had veel aan zijn advies. Daarnaast brachten zijn behandelingen mij even helemaal tot rust, wat erg fijn was in mijn soms wat hectische studentenleven.

Gerrit is een erg lieve man, waar ik 100% mezelf heb kunnen zijn, waar ik altijd eerlijk tegen kon zijn en hij was ook altijd eerlijk tegen mij. Na ongeveer een jaar bij Gerrit in behandeling te zijn geweest merk ik dat ik veel dichterbij mezelf sta, sneller emoties erken en dat ik beter weet wie ik ben. Ik ben hem daar erg dankbaar voor!

Mw. V.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!