Over Gerrit

Mijn naam is Gerrit Koelen. Inmiddels ben ik ruim 40 jaar beroepsmatig magnetiseur / spiritueel genezer in mijn Praktijk Magnetiseur Koelen in Enschede.

Ik ben getrouwd met Barbara. Zij heeft Centrum Natuurgeneeskunde & Acupunctuur, gericht op vrouwen met menstruatieklachten of overgangsklachten. Daarnaast kan zij je helpen bij je spirituele ontwikkeling, zie FeelBrandNew.nl 

Magnetiseur Gerrit Koelen

Voor een behandeling  gebruik ik mijn gerichte focus op het energieveld van de cliënt. Zo kan ik onbalans en enegerie blokkades voelen. Het maakt voor mij niet uit of iemand werkelijk voor me zit, of ik online een gesprek heb met iemand of dat ik een foto heb.

Door mijn gerichte aandacht ben ik in staat om energie vanuit de geestelijke wereld door te geven aan het lichaam. Hierdoor kan jij deze energie aannemen. En kunnen er positieve veranderingen van de klachten plaatsvinden.

Hoe magnetiseren voor mij is begonnen

Als kind voelde ik van alles en zag ik dingen om me heen waarvan ik dacht dat iedereen dat zo beleefde. Toen ik op 7-jarige leeftijd aan mijn ouders vertelde dat een familielid die middag zou sterven, en dit ook daadwerkelijk gebeurde, bleek dat wat ik zag helemaal niet zo gewoon was voor iedereen.

Vanaf die tijd had ik alles wat ik zag en voelde voor de buitenwereld weggestopt. Ik bleef natuurlijk wel van alles zien en voelen. In mijn puberteit kreeg ik daardoor veel ongemakken. Door verschillende artsen was er echter nooit iets te vinden. Het zou psychisch zijn en ze konden me alleen maar medicijnen geven. Omdat ik dat niet wilde ging ik op zoek naar andere hulp. Ik liet mij behandelen door een magnetiseur. Hij gaf mij aan dat ik de pijnen en gevoelens van anderen overnam. Vanaf dat moment werd mij heel veel duidelijk en kwam mijn spirituele gave weer in alle heftigheid naar voren.

Op een gegeven moment ben ik mijn spirituele gave bij vrienden en dieren gaan uitproberen. Hierdoor kreeg ik meer ervaring en vertrouwen in wat ik voor anderen kon betekenen. Gaandeweg ontstond er een groeiende groep mensen en hun dieren die een beroep op mij deden. Dit groeide langzaam verder waardoor ik in 1987 mijn praktijk kon openen waarin ik sindsdien professioneel werkzaam ben als magnetiseur / spirituele genezer.

Heb je een vraag aan mij over jouw klacht?
Neem dan contact met mij op.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!