Selecteer een pagina

Over

Praktijk Magnetiseur Koelen

Heb je al een tijdje lichamelijke klachten. Of voel je emotioneel en mentaal dat het minder lekker gaat. Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik ben Gerrit Koelen, aangenaam. En ruim 40 jaar beroepsmatig magnetiseur / spiritueel genezer in mijn Praktijk Magnetiseur Koelen in Enschede.

Ik behandel op 3 manieren:

  • op afstand via een fotobehandeling
  • via een online consult
  • in mijn praktijk, alleen op speciaal verzoek.

Voor een behandeling richt ik mijn aandacht op het energieveld van de cliënt. Zo kan ik onbalans en energieblokkades voelen. Het maakt voor mij niet uit of iemand werkelijk voor me zit. Een online gesprek met mij heeft of  dat ik een foto bekijk.

Door mijn gerichte aandacht ben ik in staat om energie vanuit de spirituele (universele) wereld door te geven aan het lichaam. Hierdoor kan jij deze energie aannemen. Zodat je klachten in positieve zin veranderen.

Magnetiseur Gerrit Koelen

Over Gerrit

Mijn passie voor magnetiseren en daarmee mijn medemens vooruit te helpen is voor mij nog altijd de grootste drive in mijn leven. Daarbij ben ik al een poosje getrouwd met Barbara.

Barbara is acupuncturiste en voetreflextherapeute. Gespecialiseerd in gynaecologische klachten. In haar praktijk Centrum Natuurgeneeskunde & Acupunctuur behandelt ze vrouwen met klachten door hormonale disbalans. Daarnaast helpt ze je op het gebied van persoonlijke, spirituele groei en selfempowerment, zie FeelBrandNew.nl

Hoe magnetiseren voor mij is begonnen

Als kind voelde ik van alles en zag ik dingen om me heen waarvan ik dacht dat iedereen dat zo beleefde. Toen ik op 7-jarige leeftijd aan mijn ouders vertelde dat een familielid die middag zou sterven, en dit ook daadwerkelijk gebeurde, bleek dat wat ik zag helemaal niet zo gewoon was voor iedereen.

Vanaf die tijd had ik alles wat ik zag en voelde voor de buitenwereld weggestopt. Ik bleef natuurlijk wel van alles zien en voelen. In mijn puberteit kreeg ik daardoor veel ongemakken. Door verschillende artsen was er echter nooit iets te vinden. Het zou psychisch zijn en ze konden me alleen maar medicijnen geven. Omdat ik dat niet wilde ging ik op zoek naar andere hulp. Ik liet mij behandelen door een magnetiseur. Hij gaf mij aan dat ik de pijnen en gevoelens van anderen overnam. Vanaf dat moment werd mij heel veel duidelijk en kwam mijn spirituele gave weer in alle heftigheid naar voren.

Op een gegeven moment ben ik mijn spirituele gave bij vrienden en dieren gaan uitproberen. Hierdoor kreeg ik meer ervaring en vertrouwen in wat ik voor anderen kon betekenen. Gaandeweg ontstond er een groeiende groep mensen en hun dieren die een beroep op mij deden. Dit groeide langzaam verder waardoor ik in 1987 mijn praktijk kon openen waarin ik sindsdien professioneel werkzaam ben als magnetiseur / spirituele genezer.

Laat magnetiseren jou van je klachten afhelpen

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!