Even voorstellen

Mijn naam is Gerrit Koelen en ik ben getrouwd met Barbara. Al ruim 30 jaar ben ik beroepsmatig magnetiseur / spiritueel genezer.

 

Wij hebben samen een praktijk. Onze verschillende disciplines zoals magnetiseren, coaching, acupunctuur, massage, voetreflex enz. vullen elkaar erg goed aan.

 

 

 

Hoe het voor mij is begonnen

 

Als kind voelde ik van alles en zag ik dingen om me heen waarvan ik dacht dat iedereen dat zo beleefde. Toen ik op 7-jarige leeftijd aan mijn ouders vertelde dat een familielid die middag zou sterven, en dit ook daadwerkelijk gebeurde, bleek dat wat ik zag helemaal niet zo gewoon was voor iedereen.

Vanaf die tijd had ik alles wat ik zag en voelde voor de buitenwereld weggestopt. Ik bleef natuurlijk wel van alles zien en voelen. In mijn puberteit kreeg ik daardoor veel ongemakken. Door verschillende artsen was er echter nooit iets te vinden. Het zou psychisch zijn en ze konden me alleen maar medicijnen geven. Omdat ik dat niet wilde ging ik op zoek naar andere hulp. Ik liet ik mij behandelen door een magnetiseur. Hij gaf mij aan dat ik de pijnen en gevoelens van anderen overnam. Vanaf dat moment werd mij heel veel duidelijk en kwam mijn spirituele gave in alle heftigheid naar voren.

 

Magnetiseur Gerrit Koelen

Op een gegeven moment ben ik mijn spirituele gave bij vrienden en dieren gaan uitproberen. Hierdoor kreeg ik meer ervaring en vertrouwen in wat ik voor anderen kon betekenen. Gaandeweg ontstond er een groeiende groep mensen en hun dieren die een beroep op mij deden. Dit groeide langzaam verder waardoor ik in 1987 mijn praktijk kon openen waarin ik sindsdien professioneel werkzaam ben als magnetiseur / spirituele genezer.