Selecteer een pagina

Over

Praktijk Magnetiseur Koelen

Magnetiseur Gerrit Koelen

Over Gerrit

Mijn passie voor magnetiseren en daarmee mijn medemens vooruit te helpen is voor mij altijd de grootste drive in mijn leven geweest. Ik ben getrouwd met Barbara.

Barbara is acupuncturiste en voetreflextherapeute. In haar praktijk Centrum Natuurgeneeskunde & Acupunctuur komen vrouwen die hormonale klachten hebben. Denk aan menstruatieproblemen, infertiliteit of overgangsklachten.
Daarnaast geeft ze inzichten op  het gebied van persoonlijke, spirituele groei en selfempowerment, zie FeelBrandNew.nl

Hoe magnetiseren voor mij is begonnen

Als kind voelde ik van alles en zag ik dingen om me heen waarvan ik dacht dat iedereen dat zo beleefde. Toen ik op 7-jarige leeftijd aan mijn ouders vertelde dat een familielid die middag zou sterven, en dit ook daadwerkelijk gebeurde, bleek dat wat ik zag helemaal niet zo gewoon was voor iedereen.

Vanaf die tijd had ik alles wat ik zag en voelde voor de buitenwereld weggestopt. Ik bleef natuurlijk wel van alles zien en voelen. In mijn puberteit kreeg ik daardoor veel ongemakken. Door verschillende artsen was er echter nooit iets te vinden. Het zou psychisch zijn en ze konden me alleen maar medicijnen geven. Omdat ik dat niet wilde ging ik op zoek naar andere hulp. Ik liet mij behandelen door een magnetiseur. Hij gaf mij aan dat ik de pijnen en gevoelens van anderen overnam. Vanaf dat moment werd mij heel veel duidelijk en kwam mijn spirituele gave weer in alle heftigheid naar voren.

Op een gegeven moment ben ik mijn spirituele gave bij vrienden en dieren gaan uitproberen. Hierdoor kreeg ik meer ervaring en vertrouwen in wat ik voor anderen kon betekenen. Gaandeweg ontstond er een groeiende groep mensen en hun dieren die een beroep op mij deden. Dit groeide langzaam verder waardoor ik in 1987 mijn praktijk kon openen waarin ik sindsdien professioneel werkzaam ben als magnetiseur / spirituele genezer.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!