Selecteer een pagina

Ik kom al een aantal jaren bij Gerrit in verband met spanningsklachten, hyperventilatie, angsten en somberheid na een reeks pijnlijke gebeurtenissen in mijn leven.

Ik heb Gerrit leren kennen als een rustige, lieve en betrouwbare man. Hij doet bij mij ook fotobehandeling en hij is er als ik hem nodig heb en brengt dan rust. Als hij denkt dat er medisch iets aan de hand is waarvoor je een arts zou moeten raadplegen, zegt hij dit tegen je. Hij heeft echt oog en aandacht voor wie je bent als persoon en praat ook met je over wat je bezighoudt. Hij helpt de de link tussen jouw psyche en lichamelijke klachten te snappen.

Ik zou hem zeker aanbevelen als je rond blijft lopen met klachten waarvoor de reguliere medische wetenschap geen oplossing heeft!

Mw. N.,Enschede

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!