Selecteer een pagina
Toen ik meer dan een jaar geleden bij Gerrit in behandeling kwam had ik last van spanning in mijn nek en rug, slaapproblemen en een benauwd gevoel en allerlei andere stressklachten. Ik ervaarde erg veel druk als student en had het gevoel dat alles perfect moest omdat ‘iedereen’ zo zou zijn en ik dacht dat ook van mij verwacht werd. Door Gerrits behandeling en wekelijkse gesprekken ben ik veel dichter bij mezelf komen te staan. Ik ervaar veel minder stress en meer rust en sta een stuk zelfverzekerder in het leven.

Ik ben erg dankbaar dat Gerrit mij op deze wijze heeft geholpen en ik op mijn 24e door zijn hulp op deze manier in het leven kan staan. Ik denk dat het me in de toekomst veel gaat brengen!

V.R.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!