Selecteer een pagina

Wij zijn nu een aantal maanden in behandeling met onze zoon. Na een heftige tijd door ziekenhuisopname enz. sliep onze zoon zeer slecht en werd zijn gedrag overdag erg boos en gefrustreerd.

Wij kwamen in contact met Gerrit. Bij onze eerste afspraak had ik ook mijn moeder meegenomen. Tijdens het gesprek vroeg Gerrit aan mijn moeder of ze niet vreselijk last had van de pijn in haar nek/ schouders. Mijn moeder had door de ziekenhuis opname van onze zoon veel stress gehad en had hierdoor een bepaald trekje met haar kaak. Gerrit behandelde mijn moeder en mijn moeder heeft de klachten niet weer gehad.

Met onze zoon behandelt Gerrit hem wanneer hij erg onrustig is, en gaat hoofdbonken of zichzelf slaat naar zijn hoofd. Hij behandelt hem dan op afstand met een foto van hem. We zien hem dan rustiger worden. Hij is sinds we bij Gerrit in behandeling zijn een stuk rustiger geworden. Wanneer we een onrustige nacht achter de rug hebben voelt Gerrit dit bijzonder maar waar aan.

Onze jongste zoon van nog geen 8 weken oud laten we ook door Gerrit behandelen. Hij heeft erge buikkrampjes en dit is al aanzienlijk minder geworden. Een hele bijzondere gave van een bijzonder fijne man!

Mevr A.O., Nijverdal

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!