Selecteer een pagina

Ruim tien jaar geleden kwam ik in contact met Gerrit Koelen. Dit was tijdens een intensieve periode in mijn leven waar ik het zowel privé als op mijn werk er een situatie was ontstaan waar ik als persoon weinig invloed op had maar het me wel erg veel energie koste. Mijn man was zwaar overspannen en in het team waar ik werkte liep het niet op rolletjes. Ikzelf had alles duidelijk en helder maar mijn omgeving zorgde ervoor dat ik erg veel spanning en zorgen had die zich uitte in vermoeidheid, rugklachten en regelmatig “ziek”.
Aan hulp van een psycholoog had ik persoonlijk niet veel, vandaar dat ik het zocht in de alternatieve sfeer. Ik moet zeggen, dat is me tot op de dag van vandaag, erg goed bevallen.

Gerrit is een man die mij rustig kan maken waardoor ik weer grip krijg op situaties. Ik weer rationeel kan denken en daardoor ik de juiste beslissingen kan nemen. Hij geeft me tevens energie waardoor ik weer de kracht heb, dat te ondernemen wat nodig is.
Als het goed met me gaat, en dat gaat het gelukkig, zie ik hem een tijdje niet. Voel ik onrust, vermoeidheid en spanning komen, door welke situatie ook, dan is hij er voor mij. Zijn behandelingen zijn niet zweverig of angstig. Ik zie hem al een man met een hele speciale gave, die niet tastbaar is maar wel werkt en waar ik gebruik van mag maken.

Mw. R.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!