Selecteer een pagina

De eerste keer ging ik uit nieuwsgierigheid naar de “zweverigheidsfactor” met iemand mee. Ik zat vanuit een bankje op afstand kritisch en zeer sceptisch te kijken en verwachtte dat er hooguit een opmerking zou komen over mijn onderrug. En dat leek mij op zich niet zo’n “ bijzondere prestatie”.
Echter, Gerrit bracht niet alleen mijn onderrug ter sprake, maar ook mijn nek- en schouderklachten. Bij ons vertrek merkte hij terloops op dat het goed zou zijn dat ik dingen die in mijn verleden waren gebeurd een plaatsje zou geven, want wanneer ik 2 kinderen had, dan zou ik daar weinig tijd voor over hebben. Ik had er in die tijd alles voor willen wedden dat ik nooit kinderen zou krijgen. De gedachte alleen al ….
Enkele weken later kon ik me ineens dingen herinneren die circa 16 jaar daarvoor hadden plaatsgevonden. Het rare was dat ik me niet alleen de situatie kon herinneren, maar ook de emoties die ik daarbij gevoeld had. Deze kwamen in alle hevigheid omhoog. Ik ben van deze ervaring een paar dagen van slag geweest.

Inmiddels zijn we bijna 8 jaar verder, heb ik 2 kinderen en kom ik nog steeds regelmatig terug voor behandeling. Wanneer mijn nek en rug opspelen weet ik Gerrit te vinden, maar zeker ook wanneer ik onrustig ben. Ook op afstand weet Gerrit je te behandelen. De zere plekken worden warm en de klachten verminderen al gauw of gaan weg.

Toen de kinderen nog baby’s waren heb ik erg vaak gebeld wanneer zij last hadden van buikkrampjes. Het duurde niet lang na zo’n gesprek of de kinderen werden rustig (en ikzelf ook).

Wat een magnetiseur precies doet is niet helemaal uit te leggen. Je moet het zelf ervaren (waarbij je zult merken dat het absoluut niet zweverig is).
Ik kan echter velen aanraden eens een oriënterend gesprek aan te gaan. Je zult baat hebben bij de behandelingen.

Mw. A.O.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!