Selecteer een pagina

Ik ken Gerrit nu ruim 4 jaar. Ik ken hem vanuit de periode dat ik in scheiding lag en ik opnieuw verliefd geworden ben. Opeens moest ik heel veel dingen regelen, moest mijn kinderen een dak boven het hoofd zien te houden, was ik bezig met de verwerking van een heel heftig huwelijk en moest ook de gevoelens voor de nieuwe partner een plek zien te geven. Daarnaast vielen er ook verschillende dingen voor, waardoor ik vreselijk geraakt was en vaak ook erg van slag van was. Kortom, het is een zeer onrustige, verwarrende en bovenal moeilijke periode geweest, waarin Gerrit mij altijd terzijde heeft gestaan.
Zo’n heftige periode overstijg je niet zomaar, vandaar dat Gerrit mij nu nog steeds ondersteund, zij het wel minder intensief als in het begin.

Gerrit is iemand die er onvoorwaardelijk voor je is. Als ik bijvoorbeeld midden in de nacht zou bellen, dan is hij er voor mij. Natuurlijk bel ik niet voor ieder wisse wasje, dat wil ik ook niet. Maar als ik ergens in vast loop en echt niet meer weet hoe ik eruit moet komen, dan bel ik hem tijdens het telefonisch spreekuur dinsdagavond op en als het niet kan wachten tot dinsdagavond dan mail ik hem of sms ik hem.

Ik ben van nature een dromer. Ik ben ook erg spiritueel, maar dan ook teveel leven vanuit het hoofd en minder vanuit het hier en nu. Dat hier en nu is best wel lastig voor mij. Gerrit helpt me hierbij, door klare taal en duidelijk advies, maar daarbij altijd mijn eigen mening/gevoel heel latend.

Gerrit heeft ervoor gezorgd dat ik en mijn partner nu nog bij elkaar zijn, hij bracht als het ware Oost en West samen, zocht met ons naar een middenweg. Want als de eerste verliefdheid is verdwenen, kom je jezelf en elkaar pas tegen. Tel daar de problematiek van een samengesteld gezin bij op, dan kun je begrijpen dat een leven samen niet 1,2, 3 op rolletjes loopt. Het is fijn om daar dan samen met Gerrit over te kunnen praten.

Gerrit werkt op afstand met mijn foto. Dat gaat heel goed. Er komt dan een rust over mij heen en ben ik niet meer gejaagd. Langzaam aan komt er meer stabiliteit in mijn leven dat is heel fijn. Ik zet mijn stappen zelf, met Gerrit als steun in mijn rug.

Gerrit heeft mijn positief zelfbeeld erg bevorderd en houdt me tegelijkertijd een spiegel voor. Dat laatste is niet altijd fijn, maar wel noodzakelijk als je in het leven vooruit wilt.

Ik ben ontzettend blij met hem, hij is een ECHTE vriend!!!

Mw A. uit A.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!