Selecteer een pagina

Ik kwam voor het eerst in contact met Gerrit Koelen toen mijn man voor een schouderblessure bij hem in behandeling was. Ik was best nieuwschierig hoe zo’n behandeling nou te werk ging en ben een keer met hem mee gegaan. Zelf heb ik in een korte tijd meerdere dierbaren verloren en heb ik nierstenen. Ik zat met mijn man in de behandelkamer en Gerrit behandelde hem.

Ondertussen keek Gerrit me af en toe aan en vertelde me dingen dat ik dacht… hmmm oké ik weet niet of ik dit leuk vind. Maar hij had wel gelijk, hij kon me dingen over mij vertellen dat ik tegen mijn man zei: hé daar heb jij het zeker met hem over gehad. Maar het tegendeel was waar.

Toen was ik aan de beurt voor een behandeling: Gerrit legde z’n handen op m’n nieren. Ik wist niet wat er gebeurde. Mijn nieren begonnen ineens zeer te doen terwijl ik daar al een tijdje geen pijn meer aan had gehad. Het is wonderlijkbaarlijk, ik voel me beter, functioneer beter.

Een tijdje geleden had mijn jongste dochter iets ingeslikt (een plankdragertje van een kast, vraag niet hoe ze dat gedaan heeft maar goed). Ik heb haar naar het ziekenhuis gebracht en na een x-foto bleek het in haar darmen te zitten. Het zou nog wel een dag of twee duren voordat het ding er uit zou zijn. We hebben Gerrit gebeld en gevraagd of hij er misschien iets mee kon. Nou, we geloofden onze ogen niet toen we zo’n 2,5 uur later ontdekten dat het ding er uit was.

Groeten,

Mw. A.J.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!