Selecteer een pagina

Een gezonde levensweg zien te vinden na veel tegenslag… Een weg terug naar je eigen gevoel, naar vertrouwen in jezelf, je eigen kunnen, opnieuw geloven in jezelf!
Hoe doe je dat??

Bij mij een struikelblok van jaren… in mij al jong ontstaan.

Het lukte mij soms maar voor even evenwicht te vinden, een opleiding te volgen of te werken. Maar zonder het standvastig vertrouwen in m’n eigen kunnen, mogelijkheden en gevoelens was dit een zware taak en kwam ik geregeld thuis te zitten met verschillende klachten. Naast hoofdpijn, darm-, nek- en schouderklachten een hoofdzakelijk terug kerende grote vermoeidheid, die ik niet de baas kon.

Mijzelf wegcijferen en niet luisteren naar wat er werkelijk in mij om ging.. en het niet weten om te gaan met mijn hoge gevoeligheid koste mij geestelijk en lichaamlijk veel energie. Mijn conditie leed er nogal onder en mijn weerstand was erg laag. De ziekte van pheiffer diende zich op mijn 25jaar aan, waardoor mijn vermoeidheid onoverkomenlijk leek te zijn geworden. Twee jaar later kreeg ik dan ook de diagnose van het chronisch vermoeidheidssyndroom. Hiervoor volgde ik een behandeling bij het revalidatiecentrum het Roessingh. Hier begon ik in te zien wat mij tegenhield om te kunnen herstellen van vermoeidheid. Hier begon de praktische ommezwaai van mijn dagelijks leven.
Na deze behandeling merkte ik dat ik nog hulp nodig had bij mijn persoonlijke groei en het omgaan met mijn gevoeligheid.

Via een vriend kreeg ik het telefoonnummer en de website van Gerrit.
Na zijn website grondig te hebben bestudeerd… Ik had namelijk al vele therapeuten en therapieen van dichtbij gezien.. ,voordat ik weer aan iets wilde beginnen, wilde ik zeker weten dat dit was wat ik nu nodig had. Via zijn site, las ik veel herkenbare dingen en heb toen contact met Gerrit gezocht.
Een geweldige stap in de goede richting! 🙂

Na de intake, waarbij ik een aantal punten op papier had gezet waar ik aan wilde werken, zag Gerrit een weg om mij te helpen. Nu vier maand later… heb ik samen met Gerrit’s geweldige steun, inzicht, warmte en gevoeligheid de weg naar mij zelf en gezonde energie herontdekt! En ervaar ik steeds meer rust en vrede met mezelf en zie het leven mooier en mooier worden!

Ook begin ik weer met werken! Met Gerrit’s warme, gevoelige en enorme steun hervindt ik steeds meer krachten om dit goed en succesvol op te pakken!

Waar ik bij psychologen uren aan moest sleutelen om tot het ware probleem te komen is er bij Gerrit geen uitweg en doorziet hij wat me bezig houd en hoe ik daar op een positieve respectvolle manier een oplossing, verwerking of opening voor kan vinden!

Hij helpt mij ook om over de laatste (en misschien wel de hardnekkiste) drempels van verwerking heen te komen.

En een herondekking naar leven zonder zelfverlochening, in vrede, rust, liefde, respect en eerlijkheid naar mezelf! En van hieruit ook naar mensen om mij heen!

GEZOND GELUKKIG LEVEN!!

Mw. P.B.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!