Selecteer een pagina

Jaren geleden als belangstellende een consult kunnen meemaken van een vriendin, die al veel langer Gerrit consulteert. Ervaringen, in mijn eigen leven opgedaan, met als gevolg veel (negatieve) impact.
Op uitnodiging van Gerrit ook gebruik gaan maken van de kennis en kunnen van hem.

Zelf ben ik niet iemand die snel vertrouwen heeft in dingen die niet tastbaar zijn. Daarom verbazingwekkend, dat Gerrit mij zaken uiteen kon zetten, zonder enig moment hierover door mij, laat staan door anderen, geïnformeerd te zijn.

Na de start ben ik Gerrit blijven consulteren. Ik ervaar zijn hulp als ruggensteun voor wat ik meemaak en voor kom te staan. Ikzelf zal en wil mijn proces daarnaast blijven sturen. Dit tezamen houdt mij op de been.

Tussen de consulten door kan ik ook op steun rekenen, door hulp op afstand, hetzij expliciet gevraagd, dan wel ongevraagd.

Mw. M.H

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!