Selecteer een pagina

Middels deze onderstaande uitéénzetting wil ik u vertellen wat het effect is geweest van mijn behandeling bij Gerrit Koelen.

Sedert een periode ben ik in behandeling bij magnetiseur Gerrit Koelen. Mijn klachten waren angsten, in vaktermen wordt het aangeduid als angstneurose – angstdepressie en bijbehorende pschysomatische klachten.

Denk hierbij aan maag-darmklachten, duizelig, hartkloppingen, transpireren en nog enkele vervelende bijkomstigheden. Dit resulteerde in opname’s van enkele weken en de bijbehorende therapieën. Van deze angsten heb ik al jaren last en heeft mijn leven compleet op de kop gezet. De baan ben ik er door verloren en een W.A.O status was het enige wat mij reste.

De therapieën hebben wel inzicht gegeven in wat er met je gebeurt maar nog steeds was de deur uitgaan een groot probleem en zorgde er voor dat ik in een sociaal isolement ben terecht gekomen. Met alle gevolgen van dien. Vrienden en kennissen vallen weg en begrijpen niet hoe ingrijpend het is om met deze problemen om te gaan. U moet zich voorstellen dat mijn problemen er niet van de ene op de andere dag er waren, nee dat is een proces geweest van enkele jaren. Kortom, het was geen leven meer maar overleven.

Een goede vriendin van mij wees mij op magnetiseur Gerrit Koelen. Ik moet zeggen dat ik in het begin sceptisch was en het heeft een tijdje geduurd voor dat ik het initiatief nam om Gerrit te bellen. Na een goed intake gesprek waarin Gerrit alle tijd neemt, een analyse maakt, en een behandelplan met je doorneemt is het tot een afspraak gekomen.

We zijn nu verder in de tijd en ik kan zeggen dat ik een flink eind ben opgeschoten. Gerrit heeft met zijn specifieke eigenschappen mij een eind op weg geholpen. Auto rijden kan weer en het op bezoek gaan bij familie gaat stukken beter. Ik ben sterker en heb meer vertrouwen. Natuurlijk ben ik er niet in zijn geheel van af, dat zou ook een onterecht uitgangspunt zijn, maar de behandelingen bij Gerrit hebben zeker hun doel niet voor bij geschoten. Mijn ervaringen in de praktijk waren en zijn uniek. De rust die Gerrit bij mij kan creëren middels hand oplegging is héél bijzonder en hebben een enorm effect op mijn totale gesteldheid. De energie die er vrij komt en de warmte van het gesproken woord hebben een helende werking. Verwondering, ja vaak en regelmatig. Ik, als nuchter denkend mens ben van de behandeling overtuigd geraakt en kan een ieder het adviseren.

Een dankbare cliënt.

Dhr. L.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!