Selecteer een pagina

Als mensen in mijn omgeving klachten hebben waar ze geen raad mee weten en het zo eens aan mij vragen, wat ermee te moeten, dan antwoord ik vaak met de opmerking “Ik zal het eens aan Gerrit Koelen vragen”. De vraag die daarop komt is, wat doet hij dan?
Ja, hoe leg je dat uit. Hij is magnetiseur, geeft bijvoorbeeld energie, door middel van zijn handen op je schouders te leggen. Haalt pijn weg en kan je rustig maken als je erg veel spanning bij je hebt. Het is raar mij hij kan je precies vertellen waar je pijn hebt en waar het vaak vandaan komt.

Zoals hij zelf zegt, hij kan het zelf voelen en daardoor behandelen. Dat doet hij persoonlijk maar ook via een foto. Zo heeft Gerrit via een foto een familielid van mij behandeld na de vuurwerkramp in Enschede. Deze man was voor 40% verbrand. Had erg diepe brandwonden op zijn benen en door de rook veel long en ademhalingsmoeilijkheden. Ik had erg met hem te doen en heb de hulp van Gerrit ingeroepen. Als familie sta je machteloos en is alle hoop gevestigd op de medici. De overlevingskansen waren klein.

Toch heeft hij het gehaald en na drie maanden IC/ziekenhuis werd hij overgebracht naar een revalidatiecentrum. Daar was men verbaast over de genezing van zijn wonden. Het zag er zo mooi en op een klein plekje na, heel uit. Ondanks de afstand, het niet weten van Gerrits bestaan en behandelingen, heeft hij deze man kunnen helpen. Door hem van pijn te verlichten, rustiger maken en voor mij een onverklaarbare genezingkracht te geven waardoor zijn diepe brandwonden konden genezen. Verklaarbaar is het niet maar het heeft in dit geval zeker ook zichtbaar geholpen.

Hier ben ik Gerrit nog altijd dankbaar voor.

Mevr. I.R.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!