Selecteer een pagina

Na maanden van bezoeken aan huisartsen, ziekenhuis etc. Kwam ik erachter dat ik heel erg veel last had van hyperventilatie en angstaanvallen. Dit werd mij even leuk verteld in het ziekenhuis. Ja, en dan? Je weet wat je hebt, maar je probleem is niet opgelost het wordt alleen, maar erger. Ik kon op commando flauwvallen dacht elk moment van de dag dat ik dood ging.

Wat ga je op zo’n moment doen, je wil alle hulp wel aanpakken, maar is er hulp voor? Ja, naar een psycholoog. Daar ging ik dan ook trouw naar toe, maar ik voelde mij er helemaal niet thuis. De beste man zat op een hele andere golf lengte als ikzelf. Ik wist overigens zelf echt wel wat ik had: de angst voor de angst, maar hoe ga je dat oplossen?

Ik wist het echt niet meer, mijn toestand werd eigenlijk alleen maar slechter. Ik voelde mij nergens meer veilig zelfs niet in mijn eigen huis en bij mijn eigen familie. Ik wilde nog, maar 1 ding en dat was dood!

Ik kwam nergens meer zat alleen nog, maar thuis mijzelf gek te maken. Mijn ouders kenden Gerrit al langer en mijn moeder wist zich geen raad meer met mij. Zij heeft contact opgenomen met Gerrit en ik kon er de volgende dag al terecht.

Na heel veel zakdoeken verder ben ik rustig gaan praten met Gerrit. Voor mijn gevoel kon hij mij ook niet helpen, maar niks was minder waar!

Samen met Gerrit ben ik gaan knokken om er boven op te komen, en na heel veel diepe dalen is het uiteindelijk gelukt. De ene dag ging het beter dan de andere, maar het gevoel dat er iemand is die dag en nacht voor je klaar staat dat deed mij super goed. Het was voor mij op dat moment de zekerheid. Ik ging nergens heen zonder het telefoonnummer van Gerrit, als ik weer een aanval had belde ik hem gauw op, en hij wist mij er dan weer overheen te helpen.

Ik ging elke dag bij Gerrit langs dus dan weet u ongeveer hoe mijn toestand was, nu ga ik nog 1 keer in de maand! Ik weet nu wat mijn probleem is en ik kan er goed mee omgaan, mede dankzij Gerrit.

Ik ding kan ik u meegeven, denk niet het overkomt mij niet want dat dacht ik ook, maar dan is het heel fijn dat je hulp kunt krijgen van een super fijn mens met hele goede kwaliteiten. Mede dankzij Gerrit zijn hulp en zijn luisterend oor ben ik dit jaar afgestudeerd. Schroom niet en zoek contact met Gerrit.

Groet, Een blij mens

Mw. S.H.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!