Selecteer een pagina

Mijn Werkwijze

De praktijk staat voor iedereen open. Maar… dat wil niet zeggen dat ik iedereen kan helpen; dit zal uit het eerste telefonisch gesprek moeten blijken.

Boedha

Vrijblijvend telefonisch intakegesprek

Wanneer je contact met mij opneemt zullen we eerst een vrijblijvend intake gesprek hebben. Tijdens dit gesprek kan ik duidelijkheid geven over mijn werkwijze. Het geeft ons beide ook de gelegenheid om te zien of er een basis is om een behandeling te starten.

En welke manier van behandelen het beste bij jouw situatie past.

Het aantal behandelingen en de frequentie is afhankelijk van de aard van de klachten en het verloop van de behandeling.

Verschillende behandelvormen

Fotobehandeling

Magnetiseren op afstand gebeurd via een foto. Via de foto maak ik contact met het energieveld van de cliënt. Dit wordt waargenomen als aangenaam en iets herkenbaars. Op deze manier wordt er door mijn geconcentreerde aandacht, helende en balancerende, energie gestuurd. Voor een optimaal resultaat hebben we elke week kort telefonisch contact.

Telefonisch consult

Tijdens een telefonisch consult bespreken we verder waar jij tegenaan loopt. Gedurende het gesprek ga ik je ook behandelen. Door hert directe contact ervaar je ook direct wat de behandeling voor je doet. Ook kan je gelijk terugkoppelen wat je ervaart zodat ik gemakkelijk de intensiteit kan bijstellen.

Online praktijk consult

Steeds vaker kiezen cliënten voor een behandeling via beeldbellen. Dit is passend in de veranderende tijd. Het werkt zeer effectief. Daarnaast is het vertrouwd om vanuit je eigen omgeving toch live een behandeling magnetiseren te krijgen.

Ik stel geen medische diagnoses

Ik ben geen arts en mag en kan dus geen reguliere diagnose stellen. Hiervoor is uw (huis)arts de eerst aangewezen persoon. Ik vind het erg belangrijk dat de cliënt met de arts bespreekt wat de klachten zijn. Als u al wordt behandeld door een (huis)arts of specialist, adviseer ik deze behandelingen gewoon voort te zetten.

Als ik tijdens de behandeling klachten waarneem zal ik u ook adviseren naar de (huis)arts of andere hulpverlening te gaan om dit te bespreken. Inmiddels heb ik een netwerk kunnen opbouwen met mensen uit de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Zie ook disclaimer.

“De verandering die je zoekt zit uiteindelijk altijd in jezelf”
Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!