Mijn Werkwijze

De praktijk staat voor iedereen open. Maar… dat wil niet zeggen dat ik iedereen kan helpen; dit zal uit het eerste intakegesprek moeten blijken.
Intake

Vrijblijvend intakegesprek

Een intakegesprek is gratis en geheel vrijbijvend. Tijdens de intake kan ik duidelijkheid geven over mijn werkwijze. Het geeft u en mij ook de mogelijkheid om te zien of er een basis is om een behandeling te starten. Dit zal aan het einde van het (telefonisch) intakegesprek moeten blijken. Alleen als dit het geval is maken we een afspraak voor behandeling. Het aantal behandelingen en de frequentie is afhankelijk van de aard van de klachten en het verloop van de behandeling. Met ongeveer 3 à 4 behandelingen moet een duidelijke verandering waarneembaar zijn.

Ik ben geen arts en mag en kan dus geen reguliere diagnose stellen. Hiervoor is uw (huis)arts de eerst aangewezen persoon. Ik vind het erg belangrijk dat de cliënt met de bespreekt wat de klachten zijn. Als u al wordt behandeld door een (huis)arts of specialist, adviseer ik deze behandelingen gewoon voort te zetten.

Als ik tijdens de behandeling klachten waarneem zal ik u ook adviseren naar de (huis)arts of andere hulpverlening te gaan om dit te bespreken. Inmiddels heb ik een netwerk kunnen opbouwen met mensen uit de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Zie ook disclaimer.

De psyche

In de loop der jaren heb ik ervaren dat een heleboel fysieke klachten samengaan met een psychische onbalans. Daarom vind ik het erg belangrijk dat er een goed gesprek kan plaatsvinden tussen de cliënt en mijzelf waarin ik de cliënt hulp, persoonlijke begeleiding en ondersteuning kan aanreiken.

Mijn ogen

Gedurende een consult neem ik de cliënt waar met mijn ogen. Door mijn spirituele gave van helderweten, heldervoelen en helderzien kan ik zowel fysieke als psychische klachten waarnemen.

Het kan gebeuren dat ik tijdens een consult persoonlijke boodschappen uit de geestelijke wereld doorkrijg die belangrijk kunnen zijn voor een cliënt. Hierbij wil ik benadrukken dat het mijn intentie is om mensen te helen en niet om in de toekomst te kijken.

Mijn handen

Ik gebruik mijn handen om mensen en dieren te genezen. Het is een goddelijke gave. Door het opleggen van mijn handen bijvoorbeeld op het hoofd, de schouders, de rug (waarbij de kleding uiteraard aanblijft) en strijkende bewegingen ben ik in staat om energie vanuit de geestelijke wereld door te geven aan het lichaam. Hierdoor vinden er positieve veranderingen van de klachten plaats. Daarnaast maak ik ook gebruik van kruiden en voedingssupplementen.

Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van de geneeskracht van de ogen, ook wel de magnetische blik genoemd.

Geïnteresseerd in een behandeling? Of heeft u vragen? Neem dan contact met mij op.

Handen als belangrijkste instrument