Mijn Werkwijze

De praktijk staat voor iedereen open. Maar… dat wil niet zeggen dat ik iedereen kan helpen; dit zal uit het eerste telefonisch gesprek moeten blijken.

Boeda

Vrijblijvend telefonisch intakegesprek

Tijdens het telefonisch intakegesprek kan ik duidelijkheid geven over mijn werkwijze. Het geeft ons beide ook de mogelijkheid om te zien of er een basis is om een behandeling te starten. En welke vorm het beste past: fotobehandeling, telefonisch consult of een consult via beeldbellen.

Het aantal behandelingen en de frequentie is afhankelijk van de aard van de klachten en het verloop van de behandeling.

 

Ik stel geen diagnoses

Ik ben geen arts en mag en kan dus geen reguliere diagnose stellen. Hiervoor is uw (huis)arts de eerst aangewezen persoon. Ik vind het erg belangrijk dat de cliënt met de bespreekt wat de klachten zijn. Als u al wordt behandeld door een (huis)arts of specialist, adviseer ik deze behandelingen gewoon voort te zetten.

Als ik tijdens de behandeling klachten waarneem zal ik u ook adviseren naar de (huis)arts of andere hulpverlening te gaan om dit te bespreken. Inmiddels heb ik een netwerk kunnen opbouwen met mensen uit de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Zie ook disclaimer.

 

Mijn spirituele gave

Door mijn spirituele gave van helderweten, heldervoelen en helderzien kan ik zowel fysieke als psychische klachten waarnemen.

Het kan gebeuren dat ik tijdens een consult persoonlijke boodschappen uit de geestelijke wereld doorkrijg die belangrijk kunnen zijn voor een cliënt.

Hierbij wil ik benadrukken dat het mijn intentie is om mensen te helen en niet om in de toekomst te kijken.

dan Mijn focus

Ik gebruik mijn gerichte focus op het energieveld van de client om onbalans te signaleren. Het is een goddelijke gave. Door mijn gerichte aandacht ben ik in staat om energie vanuit de geestelijke wereld door te geven aan het lichaam. Hierdoor vinden er positieve veranderingen van de klachten plaats.

Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op. 

Geïnteresseerd in een behandeling op afstand? Maak gelijk een afspraak met mij.

 

Handen als belangrijkste instrument