Magnetiseren van baby’s en kinderen

Voor baby’s en kinderen is het niet noodzakelijk om voor een persoonlijke kennismaking in de praktijk komen. Deze kennismaking vindt plaats met de ouders (het liefst beide) zodat hun kind niet te veel belast wordt.

De ouders beschrijven mij de klacht en het karakter waardoor ik een beeld kan vormen van hun kind. Als ik iets voor het kind kan betekenen maken we een afspraak voor een behandeling.

Voor de (foto)behandeling van kinderen t/m 16 jaar ben ik wettelijk verplicht een akkoordverklaring te hebben van beide ouders alvorens de behandeling van start te laten gaan.

Als een kind wordt behandeld door een reguliere arts adviseer ik deze behandelingen altijd gewoon voort te zetten.

Fotobehandeling

In samenspraak met beide ouders behandel ik een kind op afstand door middel van een foto. Via de foto probeer ik contact te maken met het kind. Dit wordt door het kind waargenomen als iets aangenaams omdat er iets positiefs verandert en de klachten verminderen.

Wekelijks contact.

Het is van belang dat de ouders wekelijks kort contact met mij onderhouden over het verloop van de behandeling. Op deze manier kunnen we met elkaar evalueren waardoor ik de intensiteit van de behandeling, indien nodig, kan bijsturen zodat uw kind optimaal behandeld wordt.

Mogelijke indicaties

  • Buikklachten zoals obstipatie, huilbaby’s door darmkrampjes etc.
  • Psychische klachten zoals stress, onrust, angst, agressie, nervositeit, slecht slapen etc.
  • Huidklachten zoals eczeem, allergie, jeuk etc.
  • Kinderen met een vorm van autisme zoals PDD-NOS, ADHD, ADD, Stoornis van Asperger etc.
  • Nieuwetijdskinderen zoals kinderen die dingen ”waarnemen” etc.
  • Maar ook kinderen met hoofdpijn, vermoeidheid, bedplassen etc.