Magnetiseren van baby’s en kinderen

Waarbij helpt magnetiseren

  • Buikklachten zoals obstipatie baby, huilbaby, darmkrampjes baby etc.
  • Psychische klachten zoals onrust, angst, faalangst kind, agressie, nervositeit, slecht slapen etc.
  • Huidklachten zoals eczeem baby, allergie, jeuk etc.
  • Kinderen met een vorm van autisme zoals ADHD kind, ADHD baby, ADHD peuter,  PDD NOS, ADD kind, Asperger, autisme baby, autisme kind, autisme peuter etc.
  • Nieuwetijdskinderen zoals kinderen die dingen ”waarnemen” etc.
  • Maar ook kinderen met hoofdpijn, vermoeidheid, bedplassen etc.

Hoe werkt magnetiseren op afstand via foto

Voor jonge kinderen en baby’s is het niet noodzakelijk om zelf voor een persoonlijke kennismaking in de praktijk mee te komen. Deze kennismaking vindt plaats met de ouders, het liefst beide ouders.

De ouders beschrijven mij de klacht en het karakter van hun kind. Hierdoor kan ik een beeld vormen. Als ik iets voor het kindje kan betekenen ga ik aan de fotobehandeling beginnen.

Via de foto probeer ik contact te maken met het kind. Dit wordt door het kind waargenomen als iets aangenaams omdat er iets positiefs verandert en de klachten verminderen.

Voor de (foto)behandeling van kinderen t/m 16 jaar ben ik wettelijk verplicht (AVG) een akkoordverklaring te hebben van beide ouders alvorens de behandeling van start te laten gaan. Deze ontvangt u van mij.

Wanneer een kind wordt behandeld door een reguliere arts adviseer ik deze behandelingen altijd gewoon voort te zetten.

Telefonisch contact tijdens de fotobehandeling

Het is van belang dat de ouders elke week even kort contact met mij onderhouden over het verloop van de behandeling. Hiervoor bestaat het telefonisch spreekuur. Op deze manier kunnen we met elkaar evalueren hoe het resultaat tot dusver is. Indien nodig kan ik de intensiteit van de behandeling bijsturen zodat uw kind optimaal behandeld wordt.

 

 

Geïnteresseerd in een behandeling? Of heeft u vragen? Neem dan contact met mij op.