Selecteer een pagina

In 2010 was ik helemaal op en had veel klachten zoals hoofdpijn, lusteloosheid, neerslachtig, angstig, onzeker, hyperventilatie  en lichamelijke spanningen.

Gerrit heeft mij behandeld voor deze klachten en daardoor kwamen veel opgepropte emoties los van jaren lang. Ook op afstand was hij er voor mij.  Het gaf mij daarna veel rust en mijn energie nam weer toe wat ik eigenlijk als nieuw beschouwde omdat ik dat niet kende. Ik kwam daardoor dichter bij mijzelf en kwam tot de ontdekking dat ik vast zat en aan mezelf moest gaan werken. Inmiddels zijn mijn klachten als goed verdwenen. Gerrit is een zeer vriendelijke en rustige man. Ik ben zo blij deze stap te hebben gemaakt en dit heb mee mogen maken!!

LvdV, Enschede

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!