Selecteer een pagina

Door overlijden van een paar van mijn familieleden die mij heel dierbaar waren, ben ik mijzelf verloren ik wist geen raad meer met mijn emoties was altijd moe en had geen vertrouwen meer in mijn mede mens.

Een familielid van mij adviseerde mij om eens naar Gerrit koelen te gaan zij had er al ervaring mee en had mij deze ook uitgelegd , ik had zoiets van het zal allemaal wel .

Ik moet zoiets eerst zelf mee hebben gemaakt wilde ik het geloven , dus ben eens mee gegaan met het idee van BAAT HET NIET SCHAADT HET NIET!!!!

Dus ben meegegaan, ik werd direct door Gerrit eens geconfronteerd met mijzelf ben hier vreselijk van geschrokken hij liet me binnen een paar minuten weer even zien wie de echte ik was.

Hier schrok ik wel van, toch ben ik vaker gegaan en Gerrit gaf mij in de loop van de tijd mijn emoties weer terug liet me zien dat ik ze wel mocht tonen ,gaf mij rust en niet te vergeten hij gaf mij mijn zelfvertrouwen weer terug KORTOM OM IK BEN MIJZELF WEER.

Gerrit bedankt dat je me wilt behandelen.
Ik ben mede namens jouw weer een gelukkig mens

Mw. K.L.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!