Selecteer een pagina

Al jaren ben ik aan het worstelen met mijzelf. Al verschillende therapieen en gesprekken gehad met psychologen, maar altijd een onvoldaan gevoel erbij. Er was eigenlijk niemand die door mijn blokkade heen kon breken, een beschermingsmuurtje die ik om mezelf heen had gebouwd, om maar niet te hoeven voelen hoe ellendig ik me voel. En ik ging maar door en deed maar wat…

Mijn zusje zei op een gegeven moment tegen mij; misschien is Gerrit Koelen wat voor jou? Hij heeft bij verschillende mensen in mijn omgeving veel kunnen bereiken en veel betekend. Dus er maar een telefoontje aan gewaagd.

Al vanaf de 1e keer dat ik Gerrit ontmoette, voelde het goed! Eindelijk iemand die door de muur heen komt, die in mijn warboel van gedachten en emoties, mij een helpende hand aan reikt, en zorgt voor veel helderheid en beter omgaan met mezelf.

Ik ben er nog lang niet, en het valt mij erg zwaar met mezelf geconfronteerd te worden, maar altijd is daar Gerrit, die je even bemoedigend toespreekt, die zorgt voor een stuk rust en positieve gevoelens, die ervoor zorgt dat ik door kan gaan, met het terug vinden van mezelf….dat zorgt voor een beetje licht aan het eind van de tunnel….

Gerrit is voor mij meer dan zomaar een magnetiseur; Gerrit is ook een vriend, een steun en iemand voor wie ik enorme waardering heb!!!

Mw. L.

Open Whatsapp
Direct een behandeling afspreken?
Hallo,

Wil je een behandeling afspreken? Dat kan ook via Whatsapp!