Magnetiseren van baby’s en kinderen

Voor baby’s en kinderen is het niet noodzakelijk om voor een persoonlijke kennismaking in de praktijk komen. Deze kennismaking vindt plaats met de ouders (het liefst beide) zodat hun kind niet te veel belast wordt.

De ouders beschrijven mij de klacht en het karakter waardoor ik een beeld kan vormen van hun kind. Als ik iets voor het kind kan betekenen maken we een afspraak voor een behandeling.

Ik ben geen arts en mag en kan dus geen reguliere diagnose stellen. Hiervoor is uw (huis)arts de eerst aangewezen persoon. Ook als ik tijdens de behandeling klachten waarneem zal ik u adviseren naar uw (huis)arts of andere hulpverlening te gaan om dit te bespreken. Als een kind al wordt behandeld door een reguliere arts adviseer ik deze behandelingen gewoon voort te zetten.

Fotobehandeling

In samenspraak met de ouders behandel ik een kind op afstand door middel van een foto. Via de foto probeer ik contact te maken met het kind. Dit wordt door het kind waargenomen als iets aangenaams omdat er iets positiefs verandert en de klachten verminderen.

Telefonisch spreekuur

Het is van belang dat de ouders wekelijks, tijdens het telefonisch spreekuur, kort contact met mij onderhouden over het verloop van de behandeling. Op deze manier kunnen we met elkaar evalueren waardoor ik de intensiteit van de behandeling, indien nodig, kan bijsturen zodat uw kind optimaal behandeld wordt.

Mogelijke indicaties

  • Buikklachten zoals obstipatie, huilbaby’s door darmkrampjes etc.
  • Psychische klachten zoals stress, onrust, angst, agressie, nervositeit, slecht slapen etc.
  • Huidklachten zoals eczeem, allergie, jeuk etc.
  • Kinderen met een vorm van autisme zoals PDD-NOS, ADHD, ADD, Stoornis van Asperger etc.
  • Nieuwetijdskinderen zoals kinderen die dingen ”waarnemen” etc.
  • Maar ook kinderen met hoofdpijn, vermoeidheid, bedplassen etc.